2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
17-03-2022, 13:40,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(16-03-2022, 22:24)Pangal Wrote:
(16-03-2022, 19:56)maicon_28 Wrote: yapılan hesap kitap işleri bana güven vermiyor nedense

tamam belki borçlar doğrudur
ama kazandığımız paralar 5 ise, açıklama yaparken 1 diye aktarıyorlar. Rakamı küçültüyorlar gibi geliyor
Orada biraz hatalı açıklama yaptılar onun payı var diye düşünüyorum. 160 milyon borç var demek şuan -160 bakiye var demek. Ama sohbet odasında söylenene göre gelen gelirler bu rakamdan düşüyor. Yani bu rakam genel toplam. Ligi 45 puan bandında bitirisek trtnin açıkladığı 70+ milyon yayın parası gelecekmiş. 40 milyonda coin bahçeşehir gzt desek. 110 milyon. Bilet ufak tefek gelenlerde 10 desek. 120 milyon eder. 
Ama bunları doğru düzgün soracak adam yok ki. Adam belgeleri vereyim diyor biride haberleştirmiyor. Ver başkan herkes bilsin. Bir görsel hazırlayalım taraftar görsün vs yok anca laf kalabalığı.

Bu konuda çok iyimser bakamıyorum ben. Diğer açıklama sonrası özellikle bu konuyu çok sormuştum belki denk gelmişsindir burada. Israrla (ki kısmı bizzat dinlemiştim) öyle bir para olmadığını söylüyor. Hatta diğer başkanlar bile boşver ne kasıyorsun kendini tarzında şeyler demelerine rağmen bizim başkan şeffaflık gereği içi rahat etmiyormuş herşeyi açıklamadan oyüzden çıkıp o paranın gelmediğini söylüyordu. Bende burada hep dedim bu para neden yok nezaman gelecek hiçmi öyle bir para olmuyor aslında yayın geliri falan şehir efsanesi mi tamamen? Öyle bir para gelmedi diyip geçmek kesinlikle şeffaflık değildir. 

Başkan bence şimdiden alıştırmak istedi borçlara ama pek ikna edici olmayınca bu sefer çıktı biraz durumu toparlamak istemiş gibi geldi. Umarım yanılırım ama artık hiçbir şeyine güvenmez oldum başkanın.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 17-03-2022, 13:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)