2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
19-03-2022, 20:59, (This post was last modified: 19-03-2022, 21:00 by sy200028.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(19-03-2022, 17:38)sokakbaşımeyhane Wrote:
(19-03-2022, 01:25)turkuaz_0628 Wrote:
(16-03-2022, 16:48)Çotanax Wrote: Başkan yargı dağııttı. 44 yıl sonra bu takımı süper lige kim çıkardı diye sordu. Şu an bu takımı kümede tutmak için kim savaş veriyor diye sordu. Heykeliini dikmek istemişler ama buna müsade etmemiş. Geçmiş yılların borçları da bizim üzerimize kaldı bir de onlarla uğraşıyoruz dedi. Kısacası yaptığımız iş zor biz de çalışıyoruz oturduğunuz yerden bir halt bilmeden konuşmayına getirdi. Burada da çok atıp tutan vardı başkana. Başkan korkusuzca gelin hesap sorun veremeyeceğim hesap yok diyor. Bize de tebrik etmek düşer.

Ali Eren (@alieren1985) / Twitter  Tıklada oku alkışladığın başkanını ali eren show var merak ettiğimiz  tüm soruları hesap kitap hepsini yazdı ! hele reklam ile alakalı twit çok şeffaf, he birde kulübe gelen avukat ve kayserisporda yaşadığı maceralar çok iyi ! 
En çokta aidat parası 20 bin tl kredi çekme olayı varki evlere şenlik, şeffaf başkan resmi belgeler ile açıklamalar bekliyorum özelikle ali erende hesaplamış bizimde burda kur farkı vs hesaplarımızda çıkmaz kesinlikle dediğimiz paralar var !

Bir yerden duymuştum inandırıcı gelmemişti ama şimdi başta kaynaklardan duydum Ali eren gerçekten külübe cebinden bayağı para aktarmış ama menacerlerle ilişkisi ayrı bir soru işareti yaptığı borçlar saçma sapan transferler Hep soru işareti???transferden komisyon aldı mı?? Para aktardı ama götürdüğü. Ne kadar???

Kısacası Kayyum yönetse ya da Terzi Hüseyin yönetse emin olun daha çok başarılı oluruz
Kulube ne kadar para aktarırsan aktar. Uçan kuşa borç yapıp gittikten sonra bir anlamı yok demek ki iyi bir yönetim gösterememişsin. Madem bu kadar borç yapacaktın hedef küçülteydin şampiyonluk playoff peşinde menejerlerin resmini gösterdiği  futbolcuların hepsine imza attırmışsın. Haklı olduğu yerler vardır ama taraftar olarak ben sonuca bakarım yeni yönetim gelip borcu devraldığı gün 50 kurban kesmiştir. Yoksa şimdiye ikinci lig sonrasında amatörü görürdük. Allah kurtarmış diyelim. Bu yönetimin çevirdiği dümemleride bir kaç sene sonra öğreniriz. Birilerinin reklam ve geçim yeri olmuş kulup yazık. Allahtan ortada 44 yıl sonra gelen bir şampiyonluk var.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by sy200028 - 19-03-2022, 20:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)