2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
30-03-2022, 02:47,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Normalde çok elestirmek istemiyordum ama son günlerde yönetimden gelen bir kaç açıklamadan sonra dayanamadım öncelikle takımda oynayan topcuya para verip oynamayana para vermemek büyük ayıp cidden tek taraflı feshettiği zaman adam zaten parasını sözlesmede yazdığı gibi alıyor hem dosya fifaya gidiyor hemde ödemedıkçe faiz biniyor ondan sonra Pelupessy'e seneye anlaştığın kulupte 400 bin eurodan ne kadar altta alırsan o farkı ödeyelim dersin ki adam maç başı anlaşırsa napacaksın Rusescu olayı olduğunda aynısı olunca önceki başkanı eleştiriyordunuz. Sankhareyi getirdiler 650 bin euro yıllıktan 2 yıl seneyeki parayı vermeden bu sene 500 bin civarı para ödeyip feshettiler başkan ben bu takımın 800 bin eurosunu kurtardım dedi e getirmeseydiniz yerine Nalepa kalsaydı en azından daha az paraya fayda alırdik transfer bütün bir iştie bütçesi düşük bir takımsan karavana atma şansın yoktur Doukara Sankhare Douglas üçlüsüne 1.8 1.9 milyon euro civarı para verilmiş tahminen yıllık bu paraya Eren Nalepa Sadi kalsaydı bunlardan daha fazla verim elde ederdik basit matematik o üçlüyü 700 bin euroya oynatsan 1.1 milyon euroya daha kaliteli hamleler yapabilirdin çok baydı artık bu durum sen kadro planlamasını hatalı kuruyorsun sonra ödeme yapamıyoruz para e parayı vereceklerse zaten yönetime gerek yok ki herkes yapar yöneticilik başkanlık yönetici çıkıp açıklama yapıyor 400 bin ilk dönem 500 bin ikinci donem bağış yaptim e bu kulup sayesinde hiç mi reklamın olmadı.Bu yüksek kontratlarla kalsakta işimiz zor kulup borca sokulmak istenmiyordu madem topçu araştırıp alınacaktı Sankhare kariyeri boyunca Fransa dışında 1 yıl oynamış uyum sorunu olacağı belliydi Doukara arabistandan geldi zaten fiziğinin bittiği son kontrata geldiği netti Douglas desen iki depara nefes nefese kalıyor ikramiyesini alıp ülkesine dönüyor az paralara kadro kurmak bahane olmamalı Akhisar ligin en düşük bütçelerinden biriyle 1 Türkiye kupası aldı 1 tanede final oynadı karavana transfer sayısıni düşük tutmak lazım bizim zaten kafadan Pelu Sankhare Doukara Douglas 2.2 milyon euro civarı para ediyor hiçbirinden verim alamadık e gecen senekiler kalsa borca girmeyecektik yapmış olmak için yapılan transfere gerek yok eğer söylenen gibiyse Baldeye helal olsun takım içi ödeme adil olmalıdır bir topçuya para verip diğerine vermezsen düzel olmaz.Bizim acilen Sivas Malatyayı yenip Beşiktaş ve Karagümrük maçlarında 2 puan almamız lazim 4 maçtan 8 puan çıkartırsak işi bitiririz Hakan Hocadanda Allah bin kere razı olsun şu kadar eksik sorunlu kadroyu ligde tutarsa büyük iş yapacak seneyede mutlaka elimizde tutmamız gerek hocayı

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Giresun28 - 30-03-2022, 02:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)