STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor
(02-04-2022, 15:46)maicon_28 Wrote:
(02-04-2022, 15:29)sokakbaşımeyhane Wrote: Bu maç belkide bizim ligde kalışımız olabilir hiç inanmıyordum Allah yüzümüze güldü
Yatabarenin 2 0 kem kaçırdığı bir gol var acaba mı dedim  Dönebilirmiyiz Allahtan Döndü yenseydik Efsane olacaktı ama 1 puanda hemde geriden gelip alınan 1 puan diğer rakiplerinde moralini bozacaktır

Abi senin  bu tip dönüm noktalarında tahminlerin tutuyor 
Geri dönüş sonrası aldığımız 1 puan bizi ligde tutar mı diyorsun ? Valla ben hala inanılmaz tedirginim

Bence bu 1 puandan fazlası kaybetsek alt taraf iyice umutlanacak zaten takımdan bir çok kişi kaçmış maddi sıkıntılar en üst düzeyde bence düşmeye doğru emin adımlarla giderdik bu 1 puandan fazlası oldu rakiplerin umudu biraz daha azaldı Altay kaybederse 3 maça çıkacak fark Malatya’yı yenersek iyice rahatlarız diyorum Final maçı gibi maç Rize be Göztepe’ye ikilide üstünüz +1 de ona yaz o kadar sıkıntıya rağmen kalacağız inşallah
Bu arada keşke Enver Yücel gibi bir adam başkan olsa ikna etseler yoksa bu hırsızlardan takıma fayda gelmez
Derelili çotanak
(This post was last modified: 02-04-2022, 17:01 by sokakbaşımeyhane.)
02-04-2022, 17:00
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - by sokakbaşımeyhane - 02-04-2022, 17:00

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)