STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor
03-04-2022, 13:17,
RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor
(03-04-2022, 01:33)kty28 Wrote:
(03-04-2022, 00:32)sokakbaşımeyhane Wrote: Altay 3 puan 1 maçımız var
Göztepe 6 puan
Rize 6 puan
Malatya 3 puan 1 maçımız var
Topladığımız 36 puanın 18 ini potadaki takımlardan aldık yani almamız gereken maçları aldık..Geriye 6 puan kaldı Malatya final gibi maç alırsak koparız Kayseriyide altımıza alabiliriz..Bu sene kritik ligde kalalım adam gibi yönetim gelsin yani çalmayan düşersekte borçsuz düşelim..İnanılır gibi değil herkes kaçıyor nasıl yediniz la kulübü???Bu kadar gelir varken topçuları nasıl elinizde tutamıyorsunuz?? La paranız yoksa neyin peşindesiniz???
Katılıyorum, gelecek sene borçları sıfırlamış olarak düşmek bence başarı sayılabilir. Herkesin yönetim hakkında ortak olumlu tek düşüncesi inatla Hakan hocanın arkasında durmak oldu; galiba seneye de takımda tutarsak Sivasspor ile beraber tarihe geçeceğiz Big Grin 
Giresunspor gecesine neredeyse hiçbir siyasinin destek vermemesi başkanın elini kolunu sıkıştırmış olabilir ancak futbolda doğru işleri yapınca siyasi desteğe gerek kalmıyor. Altınordu ve Hatayspor bence önemli örnekler bu konuda. Antalyaspor da öyle diyorlar.

Siyasetle gelen siyasetle gider
Caniklinin eline bakıyordu canikli brakacaksın dedi işi bitti
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - by sokakbaşımeyhane - 03-04-2022, 13:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)