32.Hafta | Yeni Malatyaspor - Giresunspor
10-04-2022, 17:13,
RE: 32.Hafta | Yeni Malatyaspor - Giresunspor
Maç sonu açıklamaları Bein'den izledim, Hakan Hoca da kötü oynadığımızdan bahsetmiş. Tek seferlik kötü oynayarak maç kazanma hakkımızı kullandık dedi.
Umut Nayir ise genelde 40 puan ligde kalıyor bizde bir galibiyet alınca 42 puan yapıyoruz dedi.
İkisine de katılıyorum. 6 maçta 1 galibiyet alamayacak olsak zaten bu puanlara ulaşamazdık. Ayrıca ödemeler gecikse de oyunculara ödenen kişi başı 100 bin liralık prim morallerini biraz olsun toplamalarına, odaklarını da maça vermelerine katkı sağlamıştır.
Bu saatten sonra alınacak her galibiyet ve beraberlik primindeki büyük payı oyunculara verip gelecek senenin kadrosunu düşünmeye başlamalıyız.
Hücumculardan Umut Nayir,Sergio; orta sahadan Flavio(alabilme;kirayı uzatabilme ihtimalimiz var bence) ve Traure, defanstan da Zeki, Hayrullah, Diarra ve Aziz Behiçhi gelecek sene için tutmamız gerektiğini düşünüyorum.
Yapılabilirsek Okan'ı tutup Alexis Peréz'den 4 M Euro civarlarında para kazanmalıyız.
Balde Reis yedek kalacaksa ben 1 sene daha kabulüm, gidecekse de gönlünü almalı,güzel bir şekilde göndermeliyiz.
Son olarak altyapıdan stoper Fatih, kalecilerden Gökhan veya Doğaç'ta geri kalan maçlarda süre bulmalı. Giderimizi belki azaltabiliriz bu sayede.
Reply

Messages In This Thread
RE: 32.Hafta | Yeni Malatyaspor - Giresunspor - by kty28 - 10-04-2022, 17:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)