STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
Yönetim sorunu artık kabak tadı vermeye başladı.Hiç paramız yok mu kasada ödenmiyor oyuncu maaşları ? Şuda var.Olmayan yerel basınımızda maç primlerinin yattığını bilmem ne maçı öncesi ekstra prim ödemeleri gerçekleştiği yazılıyordu.Şimdi bu oyuncuların cebi para görüyor mu demek oluyor görmüyor mu ? Prim aldık eyvallah ama ben asıl maaşımı mı istiyorum diyor futbolcular ? Kafam karıştı.

Yönetim, ekonomik anlamda dar boğazdayız, mevcut oynayan ve bizi ligde tutacak oyunculara ödeme yapacağız politikasını güdüyordu.Buna rağmen ödeme olmuyorsa sıkıntı büyük demektir.

Bu armanın 'yönetim' sıkıntısı hiç bitmiyor.Her zaman yazıyoruz çiziyoruz.Bıktık usandık artık.Elde 11 oynatacak futbolcu kalmadı.Zaten çoğu kiralık.Nereye gidiyor bu paralar ? Birisi arsa alır, birisi altına Camarro çeker, birisi kendi malı gibi peşkeş çeker, birisi batağını düzeltir...Takımı ligde tutmak için birlik beraberlik olmalıyız diyoruzda yeter daha.Oyuncu kalmadı takımda.Daha bunlar gittikten sonra çıkacak borçlar var.

Maça gelecek olursak keyfini çıkarın.
0 puan öngörüyoruz bakmışsınız kazanmışız.Elde oyuncu yok zaten.Olduğu kadar artık.Yeniliyorsak da fark yemeyelim.Antalya maçı gibi topun arkasına geçip rakibi izlersek 4-5'lik oluruz.Kendi şablonumuzun dışına çıkınca yapamıyoruz.Oyun kalıbımız neyse o olmalı.

Taraftar maça yoğun ilgi gösteriyor.Beşiktaş yıllar sonra ilk defa geliyor Giresun'a.Herkes heyecanlı.Kemik tayfanın dışında maça gelecek olanların çoğu eşiyle, çoluğu çocuğuyla geliyor.Sadece bugün birkaç iş arkadaşıma ve ailesine bilet aldım.İlçe ve çevre illerden gelecek olanlarda var.Normaldir.

Güzel maç olsun.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
14-04-2022, 02:26
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş - by mvsr - 14-04-2022, 02:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)