2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
15-04-2022, 10:12,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Yalnız Karaahmet kendi çapınca efsane başkan pozlarına giriyor ama an itibariyle hatırladığım son 20 yılın en çapsız en beceriksiz yönetimi konumunda. Ki ben 20 diyorum ama çok daha fazlası olabilir. Malum öncesinde teknoloji böyle değildi, gurbette olunca Giresunsporu Ptesi günün gazetelerinde toplu maç sonuçlarından daha fazla göremezdik. Dolayısıyla daha öncesinin yönetimsel anlamda bilemiyorum. Bu süreçte ise Osman çırak'ın son döneminde tüm siyasiler hatta taraftar grupları, koca bir şehir hatta mafya artığı karşısında olmasına rağmen bunun kadar ağlamadı. Hatta bizzat şehirdeki engellemelere rağmen de iddialı olabilecek kadro kurmayı başardı. Daha fazla yapamadığını görünce de ağlayıp zırlamak, "efsane hiper başkancılık" oyunu oynamak yerine bizzat kendi altını oyan kişiye kendi teslim etti başkanlığı. Ulan şu sitede Çırak bile övdürdün sonunda bize, daha çapsızı uzun yıllar gelmez heralde.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 15-04-2022, 10:12

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)