2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
10-05-2022, 21:26, (This post was last modified: 10-05-2022, 21:30 by sy200028.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(10-05-2022, 21:09)maicon_28 Wrote: daha önce söylemiştim
6 ay maaş alamama olayı doğruymuş

Ayıptır sorması bu yönetim gelen parayı ne yaptı

hem düzgün transfer yapmadılar, bonservise ve maaşlara para harcanmadı
hem geçmişe dönük borçlar daha da arttı
hem de aldıkları ekonomik futbolcuların maaşlarını ödememişler

Bunlar ne yaptı parayı ?

Sümen altı cukka... Ayakbastı parası, yeni statın pano reklam geliri, loca satışları benim bildiğim 30 loca vardı belki daha fazla.. GZT ile sponsorluk anlaşması, Başakşehir ile göğüs reklamı yapıldı, kolu bacağı saymadık. Geçen yıl ve bu yıl alınan topcular ligin en az maliyetli futbolcuları sanki ronaldoyu, messyi getirdik. Kiralananların bir çoğunun maaşını kiraladığımız takımlar ödedi...Bir çok topcu bonservisiz geldi. Giresun gecesi yapıldı para ne oldu belli degil. Eminim deplasman giderlerinin bir çoğunuda iş adamları karşılanmıştır. Geçen yıl öyle idi bu seneyi bilmiyorum. Caniklinin bakanlıktan dönecek işlerde Giresun hesabına bağış karşılığında bir çok işi hallederek kulube aktarılan paralar ortada yok. Hadi çok seyirciye oynamadık ufakda olsa tribün gelirleri maçlardaki cezaları karşılamaştır... Eminim bir çok iş adamı ve İstanbul başta olmak üzere onlardanda süper lig ayağına para koparılmıştır.... Bu kadar hasılata gelire rağmen toplasan 15 topcunun maaşını ödeyememişiz. yazıklar olsun...Not:Beinsport iddaa gelirlerini unuttum. Beraberlik galibiyet paralarını da
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by sy200028 - 10-05-2022, 21:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)