2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
11-05-2022, 01:01, (This post was last modified: 11-05-2022, 02:13 by genoa28.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Hoca yine sohbet odasına katıldı, aga ne gerek var ya sen hocasın bırak yöneticin konuşsun ama ortada ne adam akıllı başkan var ne adam akıllı yönetici.

Balde konusuna değindi, Balde Antalya maçından bu yana maçlara çıkmak istemiyormuş, antremanlara çıkıcam ama maçlara çıkmam demiş, bizimkiler de maça çıkmazsan antrenmana da çıkma demiş sözleşmeyi fesih etmiş. Balde yeni bir sözleşme istemiş ayrıca kulüp de kabul etmemiş.

Diarra ile sözleşme uzatmak için 6 aydır uğraşıyoruz ama ne yapsak etsek kabul etmedi dedi, bir yalvarmadığımız kaldı yine kabul etmedi dedi.

Hocaya Fatih niye oynamıyor diye soru soruluyor, Hoca çıldırdı, bizim milletten bir s.k olmayacağını burdan anlayabilirsiniz, baba sen kimsin hocaya bu niye o niye oynamıyor diye sorabiliyorsun, özgüvene bakar mısın mk çıldırmamak elde değil.

Geçen seneden beri tesis yaptırmak istiyorum ama bir türlü yapmıyorlar dedi, herkesle görüştüm artık kimseyle görüşmüyorum dedi, para hazır tesis yapılmıyor vs dedi.

Yöneticilerden Ferhat konuştu, başkan ile şehzadenin arası niye bozuk bizde bilmiyoruz, anlam veremiyoruz tarzında şeyler söyledi, borç bu sezon itibariyle toplam 70-80 arası olacakmış, seçimli kongre olacak bir de anladığım kadarıyla ya da olabilir orayı tam anlamadım

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by genoa28 - 11-05-2022, 01:01

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)