2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
12-05-2022, 08:50,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(11-05-2022, 14:04)kty28 Wrote:
(11-05-2022, 01:01)genoa28 Wrote: Hoca yine sohbet odasına katıldı, aga ne gerek var ya sen hocasın bırak yöneticin konuşsun ama ortada ne adam akıllı başkan var ne adam akıllı yönetici.

Balde konusuna değindi, Balde Antalya maçından bu yana maçlara çıkmak istemiyormuş, antremanlara çıkıcam ama maçlara çıkmam demiş, bizimkiler de maça çıkmazsan antrenmana da çıkma demiş sözleşmeyi fesih etmiş. Balde yeni bir sözleşme istemiş ayrıca kulüp de kabul etmemiş.

Diarra ile sözleşme uzatmak için 6 aydır uğraşıyoruz ama ne yapsak etsek kabul etmedi dedi, bir yalvarmadığımız kaldı yine kabul etmedi dedi.

Hocaya Fatih niye oynamıyor diye soru soruluyor, Hoca çıldırdı, bizim milletten bir s.k olmayacağını burdan anlayabilirsiniz, baba sen kimsin hocaya bu niye o niye oynamıyor diye sorabiliyorsun, özgüvene bakar mısın mk çıldırmamak elde değil.

Geçen seneden beri tesis yaptırmak istiyorum ama bir türlü yapmıyorlar dedi, herkesle görüştüm artık kimseyle görüşmüyorum dedi, para hazır tesis yapılmıyor vs dedi.

Yöneticilerden Ferhat konuştu, başkan ile şehzadenin arası niye bozuk bizde bilmiyoruz, anlam veremiyoruz tarzında şeyler söyledi, borç bu sezon itibariyle toplam 70-80 arası olacakmış, seçimli kongre olacak bir de anladığım kadarıyla ya da olabilir orayı tam anlamadım

Bugün biraz daha sakinim.
Sen takımının oyuncularına ödemelerini günü gününe yap; bu sayede oyuncunun mazeretini elinden al. Balde 400 bin euroluk iş yapmamış olabilir; verim olarak 3. santrafor seviyesinde ise kesinlikle yapmaz.
Eğer her şey düzgün bir şekilde olsaydı Balde'ye gelecek sene olmayacağını kibarca iletir ve sezonun son maçında da taraftar emeği için teşekkür etsin diye oyuna alırdın. Hem belki gelecekte teknik ekibe veya U-19 ekibine katılırdı.
Son olarak şuna değineceğim: Hakan Hoca Giresunspor futbol kulübünün gerçek aklı olduğu için yönetim onu mu kullanıyor? Madem Hocamıza soru ileteceğiz bize bir elektronik posta veya YouTube bildirimi verin hocamız da uygun soruları seçsin. Ne gerek var adamın stres seviyesini yükseltip verimini düşürmeye anlamıyorum.

ben bunu çok istemiştim zamanında ama gel gör ki hocaya saçma sapan sorular gelince kendimi sorguladım. 

bi birlik kurularak gerek yönetim gerek teknik heyete de yardımcı olunabilir. içimizde ciddi ciddi avrupa afrika güney amerika liglerini takip eden arkadaşlar var .
bu adamın dediği ile bizim dediğimiz bir olmaz. çıkar dersin ya hocam şöyle bir oyuncu var bakabilir misiniz? ama işte bunu çok sabote ederler. gerek rakip takım vs vs. o kısmı çözemedim sadece . ama ciddi ciddi böyle bir ortam kurulabilir. gerek tc ile giriş yapılacak gerek referansla giriş yapılacak. 
içimizde grafik tasarımcı vardır bi tişört tasarlar giyeriz. bi hediyelik yapar kullanırız. kalkınmak böyle birşey .

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 12-05-2022, 08:50

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)