2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
13-05-2022, 12:22,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
yeni biri gelirse hakan hocayı gönderir.
ben hakan hocanın gitmesini istemiyorum.
düşsek bile gitmesini istemiyorum. hakan hoca geleceği parlak olan bir hoca . bizim gelişimimize de faydalı olacaktır.

başkanı eleştirsekte sosyal medya hesaplarımız çalkantılıydı bir tık rayına girdi çotanak store bir tık gelişti.
tesis falan projeleri var.

başkan'ın BEN olayı bir tık yanlış. ama yıllar sonra bu takımı süper lige çıkaran kişi de başkan teknik heyet ve oyunculardır.
evet sezon sonunda oyunculara dorğu düzgün veda edilemedi, bazıları resmen kovuldu ( eren nalepa ) , gelen oyuncuların vizyonsuzluğu bariz belliydi sıkıntılı olacağı. yalnız hocanında ; '' oyuncuların maç sayısına falan baktık '' dedi orda bittim. yahu sankhare oynamış olabilir hatta bonservis de verilmiş olabilir . oyuncunun papaz olduğu tipinden belli. kız isterken bile erkeği sordururlar eş dost çevreye . futbolcuda böyledir. piyasada adamlar vardır sorarsın . o nedenle bu işlerde çevre de önemli.

özetle ben mevcut başkanın kalmasını isterim lakin sıkıntılı gördüğümüz şeylerin düzeltilmesi törpülenmesi şartıyla .

başkan olarak gelecek kişi kalmadı . lokman başkan diyorlar pek sanmam ama gelirse çok büyük birleştirici unsur olur .

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 13-05-2022, 12:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 29 Guest(s)