2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
14-05-2022, 00:19,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Fanatik Giresunspor birisi olmadığım için geçmiş ile ilgili detaylı bir bilgim, bağlantım yok.
Geçen sene süper Lige çıkaran mevcut yönetimimiz ve hocamızı diğer takımların yönetimleni ve hocaları ile 10 puan üzerinden kıyas yaparsam(5 puan sene başı nötr durum; 10 puan gerçek olamayacak kadar iyi, 0 gerçek olamayacak kadar kötü)
Ekonomi anlamında ligin en gelişme gösteren takımı FB puanı 8. Giresunsporumuzun puanı da benim bakış açıma göre 7 puan olur. Buradaki iyi puanın sebebi başkanın resmi açıklamalarına bakarsak "Euro" kuruna göre aslında borcun düşmesi sebebiyle verebiliriz.
Sportif başarı anlamında TS puanı 8 bence Giresunspor'umuzun puanı 9. Trabzonspor şampiyonluğu öncesi ligde kalmayı garantiledik onca eleştiriye rağmen başkanın hamleleri tuttu.
Yeni spor yasası ile başkan Giresunspor'un etkilenmeyeceğini söylüyor ancak aday olacak kişiler 2.kez düşünmek zorunda kalacak gibi görünüyor.
Bu sebepten ötürü bu senelik eleştiri senemi sonlandırıyor ve yeni sezona kadar keyif alma moduna giriyorum.

O değilde bizim başkanda Alman disiplini mi var :-D İnsanda az bi' duygusallık olur oyunculardan ayrılırken felan. Bizimkinde hiç yok, bizim toplumda pek görülmeyen bir başkan profili.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kty28 - 14-05-2022, 00:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 29 Guest(s)