2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
14-05-2022, 21:22,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Takımın ligde kalabileceğine kendileri bile inanmıyordu.Eğer ki ligden düşmüş olsaydık o ilk telaffuz edilen borcu, belki daha fazlasını, telaffuz edip istifa edip kaçacaklardı.Biz süper lige çıkardık, destek görmedik alın ne haliniz varsa görün diyeceklerdi.Bunun böyle olacağına eminim ama kanıtlayamam.

Şimdi sonuç üzerinden konuşması kolay.Lig devam ederken çıkıp iki kelime açıklama yapamıyordunuz ama.Neymiş Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş bir kez daha Giresun'a gelecekmiş.Ve bu başkanın sayesinde olmuş.Yav Çotanak taraftarların hiçbirinin şeyinde değil bu bahsedilen kulüpler.Bizim derdimiz Giresunspor'un en üst konumda olması ve mücadele etmesi.İmkanı varsa gidelim İngiltere liginde mücadele edelim.Çünkü orası daha iyi bir lig.Anlatabiliyor muyum ?

Bizim derdimiz Giresunspor süper ligde şampiyon olsun, olamıyorsa Avrupa kupalarına katılsın.Okurken belki güleceksiniz ama ütopya değil renktaşlar bunlar.Ben bıktım artık bu kendimizi küçük görmekten.İstemiyorum yanına pas atmaktan aciz adamı bu sahada izlemek.İstemiyorum attığı şut denize giden adamı.Ama maalesef bu çapsızlar bulup getiriyor onları ve sonra çıkıp kur farkına yenildim diyebiliyor.İstanbul takımlarını lütufmuş gibi gözümüze sokuyor.

İnanın ligde kalmışız şimdi konuşmamız gereken Keleş hocanın oyunu okuyamaması ve müdahale edememesi olmalıydı.Takımdaki bitiricilik sorununa çare olmalıydı.Ancak yönetimden sıra gelmiyor.O fırsatı bizlere sunamıyorlar.Çünkü yönetemiyorlar.Ceplerini yönetiyor ancak onlar.

Değinmeden geçemeyeceğim.Yoksa içimde kalacak.Komşunun şampiyonluğunu kesinlikle kutlamıyorum ve tebrik etmiyorum.Forumu takip edenler sebeplerini bilir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by mvsr - 14-05-2022, 21:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)