2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
15-05-2022, 13:30, (This post was last modified: 15-05-2022, 13:38 by kerasus.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
@maicon_28

Kanka söylediğim bu devirde bir ütopya gibi ama olması gereken bu bence. 

Bir kere gönül bağı zaten olmazsa olmaz. İş adamı kimliğinin yanında gerçekten giresunspor taraftarı olmalı. Taraftardan kasıt bizim gibi deplasman yapan trinünde omuz omuza yapan değil. Örneğin İstanbulda Bağcılar bld başkanı Lokman Çağrıcı geliyor aklıma. Bir siyasi olarak yardım etmekten ziyade takımı gönülden de sevdiğini hissediyorum açıkçası. Klübe başkan olurken de amaç maddi çıkar yada manevi tanıtımdan ziyade klübü daha ileriye taşımak amacı taşımalı. Gerisi zaten kendiliğinden geliyor. Mesela şehrin siyasilerinden ziyade bakanlar ile direkt iletişim halinde olabiliyorsun gerektiğinde. Yerel bir işadamı iken tüm Türkiye seni tanımaya başlıyor ve seviyor. Mesela bak ben Lokman Çağrıcı'nın olduğu siyasi partiyi desteklemem ama kendisini çok severim. Bu tanınırlığın maddi getirisi de oluyor tabi. Örneğin normal hayatta randevu dahi alamayacağın Ali Koç gibi bir işadamı ile sürekli iletişim halinde olduğunu düşün. (bu örneği zamanında başkasından görmüştüm ama çok doğru). 

Ama bize yakın geçmişte bu tanıma uyan son kişi Fatih Kitapçı idi. Sonraki gelenlerin hepsi ya hamuduyla götürdü, ya çaktırmadan yolunu bulmaya çalıştı ya da kendi reklamına çalıştı. Hatta bunların birden fazlasını yapan dahi oldu. Ama hiçbirisinin aklının ucunda Giresunspor olmadığı çok net. Ama mesela Hakan başkan kendi reklamını yapmaya çalışırken işin cılkını çıkarmaya başladı son zamanda. Hatta kendi reklamını yaparken süper ligde para da tatlı gelmiş gibi duruyor.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 15-05-2022, 13:30

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)