2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
15-05-2022, 16:17,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(15-05-2022, 12:30)kerasus Wrote:
(15-05-2022, 00:55)kty28 Wrote: Ben şunu merak ediyorum; eleştiri tabiki iyidir; kişinin eksik, düşünmediği yönleri görmesini sağlar ona lafım yokta bu adam bir gün kulübün borcunu 0,yazıyla sıfır liraya indirirse artan parayı kar olarak kendine alması eleştirilecek mi?
 O gün gelirse, inşallah gelir, ben eleştiren tarafta kesinlikle olmayacağım.

Buradaki herkes başkanı benden daha iyi tanıyordur, ona eminim ancak şu da bir gerçek: Kulübün seyirci ve taraftar profilinin belki de %90'ı benim gibi seyirci statüsünde oluşan profilde, maça gösteri ve bir show olarak bakıyor. Bu durum böyle iken insanlar eleştirilere, mazeretlere değil gerçeklere bakar. Giresunsporla çok az ilgisi olan adam gerçeklere bakar.
Sonuç olarak bu spor bir şov sporu.

Arada kendinle çelişmesen ve en önemlisi hırsızlığı savunmasan aslında güzel yazmışsın. 

Öncelikle ilk boldladığım paragraftan başlayayım. O gün geldiğinde, yani borç sıfırlandı diye artan parayı kendine alırsa eğer; o gün ben eleştiren değil, ana avrat dümdüz giden tarafta olucam. sizin orda belki hırsızlık çok büyük marifet sayılabilir ama bizim buralarda hırsızlık çok matah bişey sayılmaz. Örneğin bende Devlet memuruyum, çalıştığım kurumda da yeri geldiğinde ücret tahsil ediyorum. Sen demekki benim yerimde olsan tahsil ettiğin ücretten verilen hizmetin maliyetini düşünce üzerini cebe indiregandi yapacaksın demektir. Ve bunu da açıkça söyleyebiliyorsun, maşallah kardeşim sana. 

Ayrıca borç ilerde sıfırlanırsa değil, şuan hala sıfırlanmadıysa sağlam cukkalanmış demektir. klüp tarihinin hiç görmediği kadar para kasaya girecek ve sen bir forvet dahi alamayacaksın ucuz kadro kurucam diye. parayı sordukları zamanda o para yok bu para yok, soranlar küçük bir grup bilmemne cart curt. Bu şartlarda ne borcu yahu çoktan kasanın artıya geçmiş olması gerekiyor. En basit bir soru karşısında bukadar gocunmasından belli oluyor zaten paraların ne olduğu. 

Gelelim ikinci boldladığım paragrafa.. işin Şov kısmında anlarım tabi, hatta itiraf etmende güzel. Yalnız o bahsettiğin SHOW un ne anlama geldiğini iyi düşün derim. Sence gecesini gündüzüne bu takımla yatıp kalkan(biraz mübalağa içerir) insanların yeri gelip övdüğü yeri gelip eleştirdiği yorumları mı daha gerçektir yoksa senin haftanın 2 saati izleyip eğlendiğin SHOW gösterisi mi gerçektir? Giresunsporla çok az ilgisi olanın bakıp gördüğü mü asıl gerçeklerdir yoksa hafta boyu heryerden klübü takip edenlerin gördüğü mü daha gerçekçi olabilir bir düşünmek lazım. 

Ayrıca eleştiri hakkında ilk paragrafta ayrı ikinci paragrafta farklı bir yorumun var. çok çelişkili. Son olarak, eleştiriler mazeretler diye aynı cümle içinde geçmez. Birbirine tam zıt taraftalardır. Mazeret dediğin şey, eleştiriye karşılık yalan yanlış savunma biçimidir, yani birbirine zıt taraftadır. Dolayısıyla aynı cümle içinde sıralama olarak yazılması çelişki oluyor. 

Sen şimdi bunları okuyunca edebiyat parçalamış ukala falan diyeceksin. Hah işte bende aynısını dedim senin yazını okuyunca. Hem takip etmediğini söyleyip hemde takımı takip edenlerin fikirlerini yalan yanlış kendi izlediği şovu ise hayatun gerçeği sanmak ukalalıkta nirvanadır bana göre. O yüzden detaylıca açıklayayım dedim. Anlayıp anlamama tercihi sana kalmış.

Kendimi şöyle açıklayayım: Giresunsporluk başkanlığı sırf gönül sevgisi var diye yapılamaz. Yöneticiler bulundukları makamda kendi gelirlerini elde etmelidirler. Başkanın "bütün hesaplarımız ortada, herkese ne kadar ödeme yaptığımız ortada sorun söyleyelim" çıkışı, doğru ise ne kadar parayı kendine ayırdığını da görebilmeliyiz ve sizin benim bunu sormam onu gocundurmamalı. Çünkü hırsızlık değildir.
Siz karşı bir fikre sahipseniz maaşınızı devlete iade edebilirsiniz.
Diğer paragrafla ilgili;Kibirli birisi değilim, mazeret kısmı olmamalıymış haklısınız.
Fikir alışverişimizin çözümü basit:Bence yapabileceğinize inanıyorsanız başkan adayı olun.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kty28 - 15-05-2022, 16:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 19 Guest(s)