2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
15-05-2022, 16:59, (This post was last modified: 15-05-2022, 17:00 by kerasus.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(15-05-2022, 16:17)kty28 Wrote: Kendimi şöyle açıklayayım: Giresunsporluk başkanlığı sırf gönül sevgisi var diye yapılamaz. Yöneticiler bulundukları makamda kendi gelirlerini elde etmelidirler. Başkanın "bütün hesaplarımız ortada, herkese ne kadar ödeme yaptığımız ortada sorun söyleyelim" çıkışı, doğru ise ne kadar parayı kendine ayırdığını da görebilmeliyiz ve sizin benim bunu sormam onu gocundurmamalı. Çünkü hırsızlık değildir.
Siz karşı bir fikre sahipseniz maaşınızı devlete iade edebilirsiniz.
Diğer paragrafla ilgili;Kibirli birisi değilim, mazeret kısmı olmamalıymış haklısınız.
Fikir alışverişimizin çözümü basit:Bence yapabileceğinize inanıyorsanız başkan adayı olun.

Hiçbir başkan hiçbir klüpte şukadar parayı kendime ayırdım diyemez. Çünkü HIRSIZLIKTIR. 

Son cümlenize gelince; Eleştirdiğim şeyi yapacak kadar bilinçsiz birisi değilim. Eleştirdiğim şey ne? Paran yoksa ne diye başkan oldun sağdan soldan dileniyorsun. Bende malesef okadar zengin değilim. Dolayısıyla sırf başkan olayım herkes bana para versin bende onunla kendi reklamımı yapayım diye başkan olamam. Yaşınız kaç bilmiyorum ama hiç olmazsa bunu kavrayabilirsiniz sanmıştım, yanılmışım. 
(15-05-2022, 16:17)kty28 Wrote: Kendimi şöyle açıklayayım: Giresunsporluk başkanlığı sırf gönül sevgisi var diye yapılamaz. Yöneticiler bulundukları makamda kendi gelirlerini elde etmelidirler. Başkanın "bütün hesaplarımız ortada, herkese ne kadar ödeme yaptığımız ortada sorun söyleyelim" çıkışı, doğru ise ne kadar parayı kendine ayırdığını da görebilmeliyiz ve sizin benim bunu sormam onu gocundurmamalı. Çünkü hırsızlık değildir.
Siz karşı bir fikre sahipseniz maaşınızı devlete iade edebilirsiniz.
Diğer paragrafla ilgili;Kibirli birisi değilim, mazeret kısmı olmamalıymış haklısınız.
Fikir alışverişimizin çözümü basit:Bence yapabileceğinize inanıyorsanız başkan adayı olun.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 15-05-2022, 16:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)