2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Pangal Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(20-05-2022, 13:48)genoa28 Wrote: @semiko 

Kanka @pangal nickli arkadaş yazınca ona bilgilendirme amaçlı yazdım Murat Akça'yı yoksa bence de bizim topçumuz değil, Alex'in yanına hava toplarında etkili sert bir yabancı stoper çektik mi tamamdır bana kalırsa 

Deniz Undav işi de imkansız oğlu imkansız, daha geçen sene 7 Milyon Euro'ya transfer yaptı Brighton'a, silksen olmaz yani.
Ben perezin kalacağını düşünmüyorum. 2 tane 11 e bir tanede yerli rotasyon oyuncusu alırız diye tahmin ediyorum. Geçmiş dönemini hatırlıyorum muratın ama bu sezon altayda hayli süre aldı. Alternatif yerli olarak aklıma o geldiği için onu yazdım performans olarak beğendiğim için değil aslında.
@genoa28 konya işini bilmiyordum. Bonservis vs durumu olursa zaten ilgi alanımızdan çıkar direkt.
@semiko deniz undav trye gelemez bence. Bu eleman pkk destekçisi diye söylemler duymuştum.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
20-05-2022, 14:33

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Pangal - 20-05-2022, 14:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)