2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
kty28 Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bugün YouTube'da Haldun Domaç ile yerli gazetecimizin yaptığı röportajı izledim.
Giresunspor, Eynesil ile pilot takım olarak tarzında bir anlaşma yapacakmış.
Süper lige çıkan takımların büyük çoğunluğu 2.senesinde düşüyorlarmış; bu sene işimiz daha zor olacakmış. Yönetim konusunda bazı üst düzey yöneticilerin ayrılacağı iddiaları kulağına geliyormuş.
Kalecimiz Onurcan ile iletişime geçen gazetecimize Onurcan Giresunspor'un oyuncusuyum demiş benim anladığım bizim yönetim Onurcan'ı satmaya çalışıyor. Sebebini bilmiyorum.
Kalıcı gelir elde etmek göründüğünden daha zor bir işmiş, yönetimin oradaki idari yapı ile anlaşması gerekiyormuş ; siz forumdaşların dediğine göre o iş olmaz.
Hakan Hoca bu sene bizimle berabermiş, bu iyi haber.
Alexis Pérez ligde en çok top kesen 1.stopermiş,inşallah başkan satış konusunda iyidir de oradan bir 3-4 M Euro para çıkarabiliriz.

Konu dışı, Fenerbahçe borçlarını liraya sabitledi ve dolar kuru 16 liraya ulaştığından 400 M Euro borç yapıyor bu durum. O sebeple borç Uefa'ya göre düşüyor benim anladığım o.
Ben bu durumdan bahsedince bir forumdaştan eleştiri yemiştim ancak halen Türkiye piyasasında alım, satımlar Euro ile yapılıyor bunu hatırlatmak istedim.
04-06-2022, 22:56

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kty28 - 04-06-2022, 22:56

Forum Jump:

Users browsing this thread: 20 Guest(s)