2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Yazdım, tekrar yazıyorum. Paranız yoksa, beceriniz yoksa ve kaynak oluşturmak adına herhangi bir planınız programınız yoksa, bu kulübü idare etme konusunda niçin ısrar ediyorsunuz? Öte yandan, hem kel hem de fodulsunuz. Güya kimseyi takmıyor ve ara sıra medya aracılığı ile Giresun'un iş insanlarına ve siyasilerine racon kesiyor ve onlara ayar vermeye yelteniyorsunuz. Paranız pulunuz yoksa, tatlı dilinizde mi yok kardeşim?Bu kulübü siyasilere sizler sundunuz ve her sıkıştığınızda onlardan yardım istediniz. Kusura bakmayın ama hem size yardımcı olup, hem de her fırsatta sizin bu anlamsız davranışlarınıza kimse katlanmaz. İyi bir sonuç ortaya çıktı mı " Biz yaptık, mucize yarattık!" övünmeleri, sıkıştığınızda "Kimse bize destek olmuyor. Tek başımıza kaldık!" yerinmeleri anlaşılır gibi değil.
Yazıktır günahtır, yapamıyorsanız, iş işten geçmeden bırakıp gidin arkadaşlar. Şu anda bu kadro ile, değil Süper Lig'de TFF 1. Lig'de dahi tutunamayız. Kimse kendisini kandırmasın.
21-07-2022, 13:28

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Mandaklı - 21-07-2022, 13:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)