STSL 2.Hafta | Galatasaray - Giresunspor | 13 Ağustos 2022 C.tesi | 21:45
15-08-2022, 14:23,
RE: STSL 2.Hafta | Galatasaray - Giresunspor | 13 Ağustos 2022 C.tesi | 21:45
Maç tamamen Onurcan'a yazar. Hakan Hocayı saymıyorum tabi o zaten başka seviye. 1 hafta boyunca linçlendikten sonra 50 bin kişinin önünde hata şansı olmayan maça çıkmak her oyuncunun kaldıracağı şey değil. Ama GS nin elle kontrol ile başlattığı pozisyon aynı zamanda ilk yarı boyunca kaleyi bulan tek şutları oldu. Belki de o kurtarış özgüvenini yerine getirdi biraz olsun. Hataları elbet olacak, kimse Onurcanı ligin en iyi kalecisi demiyor zaten. Okan geçen sene ne maçlar hediye etti ama oynadıkça kendine geliyor. Altay olsun Ersin olsun çok maçlar hediye ettiler ama şuan şampiyonluğa oynayan klüplerin as kalecisi durumundalar. 

Hakan hoca yine çok iyi çalışmış dersine. Devre arası yazmıştım, geçen seneki TS deplasmanından daha zor değil. yine başarabiliriz demiştim beraberlik için, kazandık bile. İlk 10 dk baskısını kırdıktan sonra pek pozisyon vermedik. Savunma iyi konsantreydi. Gerçi kanatlarda çok top kaçırdık ama o atmosferde o heyecanla normal. Sonuçta kadro kalitemiz belli. Özellikle ilk yarı topla çıkarken çok fazla panik top kayıpları yaptık. Ama 2. yarı biraz olsun atağa çıkabildikçe takımda daha özgüvenle oynamaya başladı. Doğru zamanda doğru yerde yapılan bir presle de hataya zorlayıp öne geçtik. Zamanlama olarakta büyük avantaj oldu öne geçtiğimiz dakika. Rakibin şoku atlatmasıydı bizim o motivasyonla daha canlı savunma yapmamız derken duraklamalara geldik zaten. Normalde kağıt üzerinde 0 yazacağımız bir deplasmandan 3 puan almak ayrı, takımın henüz tam kurulmadığı bu haftalarda alacağımız her puan ekstraydı zaten.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 2.Hafta | Galatasaray - Giresunspor | 13 Ağustos 2022 C.tesi | 21:45 - by kerasus - 15-08-2022, 14:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)