2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(21-08-2022, 20:11)cotanak88 Wrote: Ben asıl 3 büyüklere hayret ediyorum ve kızıyorum o kadar boş beleş adamlara sırf bazı kulüpleri kurtarmak için tonla para saçıyorlar, Traore gibi geçen sezon ve ilk 3 hafta istatistikleri alt üst etmiş adamı görmezden geliyorlar.
Taraftarları bile sosyal medyadan çeşke bizde olsa yorumları atıyor malesef bu 3 büyüklerden en az 1,5-2 milyon euro kazanabilecekken 675 bin Euro gibi komik bir rakam eyvallah diyoruz.
Gerçi Söylenenlere göre Traorede gitmek istiyormuş yapacak birşey yok zorla da oynatamayız önümüze bakacağız

Badou ndiaye de o şekilde gelmişti GS ye ordan stoke falan yaptı.
Anadolu takımında kral olan her zaman büyük takımlarda tutmayabiliyor.
Traore bencede GS de falan iş yapardı 6 numara olsa daha iyi olur ama 8 e evriliyor saha içerisinde
Futbolcular ödeme de sıkıntı yaşayınca gitmek istemiş olabilirler 
Sezon sonu perez traore serginho falan bitecek .
Aralıkta sözleşme imzalama hakkı oluyor bosman k4ullarına göre.
En azından birşeyler kazanmamız iyi . Ama umut nayir olsun traore olsun bu sene kalsalardı sezon sonu çok iyi paralar kazanabilirdik.
21-08-2022, 20:20

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 21-08-2022, 20:20

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)