2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Traore geldiğinde en çok eleştirenlerden biriydim, onu kabul edeyim. Yanıldığım içinde çok mutluyum, göğsümü gere gere de yanılmışım derim konu Giresunspor menfaatleri olunca. Nalepa gibi takımda mutlu adamı yollayıp alt ligden adam almak saçmaydı o an düşünceme göre. Ama zamanla baya baya tuttu bu transfer. Ve şuan renkdaşın dediği gibi Perez ile birlikte takımın %50 si. Oyuncu elbette Avrupa arenasında boy gösterecek takımdan teklif almışsa tercih eder, ayrı. Ama gözden kaça bir şey var. Böyle bir durumda daha iyi takımı tercih etmesi ayrı mesele, takımdan gitmek isteyip sorun çıkarmak ve artık oynamamak ayrı mesele. Traore burada 2. gruba girmiyor kesinlikle. Yani bu 2 durumu birbiri ile karıştırmamak gerekiyor. Geçen sene maaşların ödenmediği durumda bile yüreğini ortaya koyan ve hala seve seve takımda kalan nadir oyunculardan bir tanesinden bahsediyoruz. Yani gitmek istiyor konusunu sanki gitmek için sorun yaratıyor gibi algılamamak öyle adlandırmamak lazım. Böyle bir durumda yapılacak şey çok basit. Hemen yerine getireceğin adam konusunda hızlıca adım atacak ve öncelikle kendini garantiye alacaksın. Yerini dolduramıyorsan bile pazarlık masasında elini güçlendireceksin. 2 milyon değeri bulan adamı yok fiyata yollamak ihanettir, artniyettir. Yeterli parayı alamıyorsan bile yollamak istemezsen bu durumda Traore'nin de yok hacı abi ben illaki gidecem diye sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Adamın normaldeki paylaşımları bile takımı nekadar sahiplendiğini, galibiyetleri yüreğiyle yaşadığını gösteriyordu. Maaş alamadığı halde bukadar sahiplenen adamı ayrılmak isteyen sorunlu biri gibi göstermekte bana çok iyi niyetli düşünceler gibi gelmiyor. 

Partizan neden 4 ay sonra bedavaya alabileceği adama şimdi para vermeye kalkıyor? Çünkü o 4 ayda ondan alacağı verimdir bir spor klübünün nihai hedefi. Ama yorumlara bakılırsa bizim öyle bir amacımız yok. O mantıkla bakıyorsak biz ne diye forvet diye tutturduk ki boşa masraf. Hatta sene sonu sözleşmesi bitecek kim varsa 200-300 ne tutturursak satalım gitsin. Furkan Kütük neyimize yetmiyor, bak bugün yine gol atmış rezerv lig maçında.
21-08-2022, 22:15

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 21-08-2022, 22:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)