STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük 1-1 Giresunspor
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük 1-1 Giresunspor
Konu dağılıyor başka yerlere gidiyoruz ancak iki kelamda ben yazayım.
Giresun iktidarın eline geçtiğinde Paris olacak dendi.Ordu, Trabzon'a bakınız iktidar elinde diye uçtu gitti dendi.İktidara geçtik gelinen sonuç ortada.Sahili 5 para etmeyen tek memleketiz mesela.En güzel sahil bizde olmasına rağmen hemde.
En büyük sorunumuzdan bir tanesi de liman kavşağı.Oraya viyadük veya dal çık yapılması gerekiyor.Hala bir adım yok.Trabzon'da olsa 3. kez yıkılıp yapılırdı.Batlama ve Aksu grup yollarının bittiğini benim torunlar bile göremez herhalde.Dediğiniz gibi bizde Vekil'ler kendisine çalışıyor.Memleketine değil.

Konumuza dönecek olur isek;
Başkan yine konuşmuş ama hiçbir şey anlatmamış.Cevap sorunun içerisinde gizli zaten.2. forvet almak.Evet 2. forvet.Bu takımda Bajic'den başka forvet yok.O sakatlandığı zaman kaldık ayazda.Temel sorunu biliyorlar demekki çare bulmak istemiyorlar.Diğer takımlarda forvet olup olmaması bizim sorunumuz değil.Biz Giresunspor'u soruyoruz.
Maddi konular; 2.ligden futbolcu almakla nasıl bir harcama yapmış olabiliriz ? Gelen paralar nereye gitmektedir ? Ulu reis olmasa transfer tahtası açılabilecek miydi ? Dolayısıyla nerelere harcama yaptınız da borcu eritmem mümkün değil diyorsunuz.O zaman sizde borç açmaya devam ediyorsunuz.Paranız yok zorluk çekiyorsanız bırakınız.Parası olan birileri gelsin.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
21-09-2022, 18:31
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük 1-1 Giresunspor - by mvsr - 21-09-2022, 18:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)