STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
(11-10-2022, 08:28)semiko Wrote: bir parantez de onurcan'a ,
onurcan'ın probleminin teknik değil mental olduğunu söylemiştim. maçtan maça değişiyor performans ama belirli bir seviyeye gelip uzun yıllar kalecimiz olabilir.
+1. O zaman da hak vermiştim. Ayrıca hep dedim kaleci dediğin oynayarak gelişir. Hatta örnekler vermiştim. Bizde geçen sene GS ye kaleci yetiştirmek yerine aynı hatalı golleri Onurcan ile yeseydik bugün kalemiz güvende diye rahat maçlar izleyebilirdik. 

(11-10-2022, 11:12)sokakbaşımeyhane Wrote: Sözlerine şiddetle katılmakla beraber tribünde rezil olduğumuz aşikardır..sen 300 liraya bilet yaparsan elin ordulusu samsunlusu sivaslısı içimizdeki giresunlu hainler bjk Yİ DESTEKLEMEK İÇİN DOLUŞTULAR..ben tvden izlediğim kadarıyla Giresun pozisyona kalkıyor en ufak bir uğultu bile yok..demek ki yarıdan çoğunluğu beşiktaşlıydı..Yıllardır iddia ediyorum passolig en çok Giresunsporun gerçek taraftarını vurmuştur..soğutmuştur..3ligdeki taraftar maalesef yok..her maç kavga çıkaran  içerde dışarda agresif o taraftarı özledim..kavgaya meyillimiyim hayır ama en azından insanlar deplasmana geldiğini hissediyordu..Beşiktaşlılar ya da diğer taraftarlar bizim tribünden maç izleyecek öyle mi o stadın kapısına girecek casareti olamazdı..neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok..Yönertim bu rezil takımla ligde kalmaya çalışmak insanları aldatmaktan başka bir şey değil..ya lütfen defolun gidin ya da adam akıllı tranaferler yapın devre arasında..bu kadar heyacansız lig geçirdiğimizi hatırlamıyorum..bozbağ bile araya i-1 -2 tane transfer atıyordu..sizin aldıklarınız ya tutarsa...

Burada bile çok polemiğe girdim kötü oldum bunu savunmaktan. Bazıları Passolige destek vererek aklı sıra Giresunsporun arkasında olduklarını sanıyordu. Oysa biz değil genel olarak ülke çağında bu sistem ilk geldiğinde taraftarlar dik durmayı becerebilse ellerinde patlayacaktı bu rant sistemi.
12-10-2022, 12:05
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00 - by kerasus - 12-10-2022, 12:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)