STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
@sokakbasimeyhane

Hocam bakın ben Giresun taraftarını hafife almıyorum. Samiyen kupa maçı eğer 5-0'lık maçı diyorsan eğer bilirim o maçta stattaydım ilk gittiğim Giresun maçıdır iğne atsan yere düşmüyordu. Mehmet Birincili sezonda her maç neredeyse full doluyordu o da doğru, takım şampiyonluğa gidiyordu çünkü taraftar da havaya girmişti haliyle son Malatya maçı var millet stadı bırak yola bakan kale arkasındaki üst geçidi doldurmuştu. Ondan bir önceki sene 2012-13'te Ünye'yle küme için kapıştığımız zamanlar bu kadar doluyor muydu stat?

Daha yakın zamana gelelim passoligli, Ümraniye deplasmanı vardı olimpiyatta 8000 kişi mi ne gidildi maça. Geçen sene Beşiktaş maçını kapalı gişe oynadık. Yani bu takımın taraftarının passolige rağmen potansiyeli var demektir. Kupadaki Başakşehir maçı vardı Metin Diyadinli sene, gene bizim tarafı fullemiştik.

Bu durumda soru şu, eskiden 8000 kişi gidebilirken şimdi neden 250 kişi anca toplayabiliyoruz İstanbul'a, üstelik süper ligde olmamıza rağmen. Passolig bir etken olabilir evet ama hayat pahalılığı, takımın havada olmayışı, Ağustos'ta milletin Giresun'da fındıkta olması gibi etkenler de mevcuttur yani sadece "aa passolig var o yüzden eskiden 10000 kişi toplayabiliyorken şimdi 250 kişi anca gelebiliyor" olduğunu düşünmüyorum olayın, kendi fikrimdir. Passolig konseptini protesto ettiği için gitmeyen insanlar da mevcut tabi bu forumda da vardı hatta ama genel itibariyle ben Giresunspor taraftarının hep bir standardı olduğunu düşünüyorum, bu standart Ads, Eskişehir gibi yüksek değil ne yazık ki ama takımı boş tribüne oynatacak kadar da değil. Passolig bu standarda zarar vermiş olabilir ama tek sebebi değildir. Benim fikrim böyle.

Allah babanıza rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
15-10-2022, 11:00
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00 - by bulancak28 - 15-10-2022, 11:00

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)