Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
03-11-2022, 13:09, (This post was last modified: 03-11-2022, 21:55 by kty28.)
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
(03-11-2022, 12:44)123456 Wrote: Pyerre konusu yönetimin haklı olduğu tek konu gibi. Pyerre şikayet ederken imza olan fotoğrafı ve antrenman görüntüsünü koyuyor. Ortada imza atılan bir metin yok. O dava kapanır. Tabi bu konuda farklı bir şey varsa bilmiyorum. Ama imza yoksa borç olmaz.

Anlaşmak lazım dediği durum, devreye kadar mahkeme nihai karar vermezse tedbir olarak yasak koyabilme durumu. O durum felaket olur bizim adımıza. Nihai karar kısa sürede açıklanır umarım.

Asıl mevzu ise Champness meselesi. Ona mesela hiç itiraz etmedi evet o borç var dedi. Bu kulübün Champness'a 800 bin Euro verecek olması büyük rezalet. Pyerre mevzusu çözülür ama bu meselenin üstüne gitmesi lazım şehrin. Şu adamın nesine 800 bin Euro verdiniz. Utanmadan 4 sene sözleşme yapmışsınız 200 bin Eurodan. Bunun detaylarının hesabı sorulmalı.

İkinci mevzu yönetimi alacak bir oluşum olması. Kongre kararını için özellikle o oluşumun bastırması lazım. Bunlar bu şartlarda kulübü bırakacak gibi gözükmüyorlar.

Bilet indirimi konusunda indirsek ne olacak 3000 kişi gelir diyor. Yahu fazladan 3000 kişi gelse içeride maç alırsın. Hem diyorsun bilet gelirleri çok önemli değil diye, hemde bilet fiyatlarını yüksek tutmaya devam ediyorsunuz.

Bu kadar riskli bir topçuya 4 senelik sözleşme yapmak büyük tecrübesizlik.
Ben şunu da düşünüyorum ; Türkiye'deki yöneticilerin çok büyük çoğunluğu korkak. İlla yönetimi istifa ettirip boş koltuğa oturmaya çalışıyorlar. Büyük kulüpler dışında bu çekişmeleri göremiyoruz. Üstelik bu seçim tartışması hem kulübün hem de taraftar için faydalı
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor - by kty28 - 03-11-2022, 13:09

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)