Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
05-11-2022, 17:31,
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
İkinci yarıyı izlememiştim şimdi özete baktım da, bu maçı İstanbul bize ikram etmiş beyler. Kırmızı kart ve 2 tane kalecinin içeri aldığı gol. Bütün bunlarun üstüne bir de şu maçı bile alamıyorduk az daha, 90+ larda bizden seken ve adamların 61 numarasının düzgün vuramayıp karşı karşıya kaçırdığı şut var. Yani bildiğin balına aldığımız bir maç olmuş bu.

Şurası net ki bu takım bu şekilde gidemez. Çok fazla sorun var çözülmesi gerekilen. Savunma arkasına çok kolay adam kaçırıyoruz mesela Sivas maçı + bu maç. Perez ile Arias asla olmuyor, bence net Sergen gelmeli oraya. Campuzano bir tık iyi yine ama Mejia vasat oğlu vasat, Flavio + Hamido ikilisinin fersah fersah uzağındalar. İleri hat zaten Allah'a emanet Sainz'a iyi dedik ilk haftalar adam poşete bağladı, Sergio yeterli değil, Bajic'e hiç girmek dahi istemiyorum Umut Nayir'i izledim dün Ümraniye'de resmen içim acıdı şu adamı verdiğimiz için. Sağ bek Talha yok hükmünde, Onurcan istikrarsız. Tek iyiye işaret veren Alper Uludağ, daha iyi oluyor gitgide.

Haftaya Fenerbahçe deplasmanından beklentim fark yemememiz değil az fark yememiz yani 3-4 gollük bir farkı kabul edilebilir sayarım o maç için. Sonra da araya dünya kupası girecek zaten, o arada ne yapıp ne edip bu takıma bir şeyler yapılmalı Hakan Hoca tarafından. Pek sanmıyorum ama kalan 5 maçtan bi 6-7 puan gelirse bir nebze umudumuz olur.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor - by bulancak28 - 05-11-2022, 17:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)