Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
08-11-2022, 14:12,
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
(25-10-2022, 13:56)kerasus Wrote:  Birde biz niye hızlı hücum etmemeye yeminliyiz? onlarca kez az adamla yakaladık ama pas vermeyip savunmanın iyice yerleşmesi için bekliyoruz. Sanırsın sete set hücumda muhteşemiz mk. Serginho'nun bireysel becerisiyle şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek dışında bir planımız da yok zaten. Hakan hocanın zaten hiçbir teknik taktik bilgisi olmadığını 3 sezondur gayet iyi biliyoruz. O yüzden şu niye çıktı bu niye girdi falan muhabbetine hiç girmiyorum bile. Amma zaten hücum zaafiyetin ortada iken rakibi az adamla yakalamışken yok ben sete set hücum edeyim diye beklemenin mantığını anlamıyorum. 

Bu Ankaragücü maç yorumum. Bizim onlarca kez bulup inatla savunmanın yerleşmesini beklediğimiz pozisyonu İstanbulspor sadece bir tane bulup karşı karşıya golünü attı. Beşiktaş maçında da çok fazla oldu aynısı, adamlar golden sonra tamamen bize bıraktılar topu ama pozisyon bile üretemedik. Topla vedalaşamıyoruz nedense boş bulunca.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor - by kerasus - 08-11-2022, 14:12

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)