STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
14-11-2022, 08:33,
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
arabanın ön koltuğunda formalar koltuklara giydirilmiş Big Grin ve kadıköye gidilmiştir. millet soruyor yürek mi yedin diye.
maçtan önce ve gece12 ye kadar arada otoparkta kaldı adam giderken sordu abi sen maça mı gittin herkes arabaya bakıp bakıp durdu Big Grin
iyi yırttık yani. maçı izleyemedim ancak maçı tv den izleyenlerin yüz sıfatlarından izlemiş kadar oldum bağırmamak için o kadar zor tuttum ki kendimi Big Grin
demekki izlemeyince kazanıyoruz Big Grin ve aynı zamanda hanımında rızası olması gerekiyor Big Grin
işin şakası bir yana çok çok iyi bir galibiyet aldık muhtemelen sene sonuna kadar son sürat gidecek bir takıma karşı aldık bu galibiyeti . ilk 2 sıradaki takımların mağlubiyet sayısı aynı ve ikiside bize yenildi Big Grin
umarım bu ve bunun gibi durumları taçlandırırız.
geçen sene 38 maç oynanıyorken bu sene 36 maç oynanacak
geçen sene ligi salan malatya vardı bu sene daha o durumda belirsiz.
rakip olarak sayımızda az . 2.devre vites arttıran takımlar olacaktır. onları rakip görmek çok zor.
maykon gibi bende söyledim 40 yeter hatta 38 veya 37 de yeter gibime geliyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - by semiko - 14-11-2022, 08:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)