STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
17-12-2022, 19:01,
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
Sene başı siyaset elini çek sene ortası siyaset destek ver bunun partisi yok hiçbir siyasi güruh arası kötü olana yardım etmez aen belediye başkanzı vekillere gider yapiyorsan cebinden para koyacaksın hic bir topçunun parasını odemeyeceksin madem başkanlık yapmana ne gerek var siyasetlw kavgasını geçtim her topçunla kötü ayrıldin Umut Eren Nalepa Hüsam Balde Diarra Tolgahan hep mi sen haklısın parasını isteyeni yollamaya çalışıyorsun sana para vermeseler gidip bir şahısla ortak iş yapar misin da milleti parasını istedi diye şeytan ilan ediyorsun göz göre göre kulubu batakliga surukluyor zaten mayısta birakacaksin dusunce madem bu sene birakta en azindan kulubun yasama umudu olsun haftada bir eleştirdiği Sacit bile bana destek verilmiyor demek ki ben istenmiyorum kulup yasasin dedi gitti sen başkan oldun tahtan açildi devlet sponsorluguyla o sene bir ton destek olundu isim sponsorlhkları ayarlandı hani şeffaflık olacaktı verilen alınan paralar açıklanacakti yonetiminde adam kalmadı neredeyse daha bu kadar zorlamanin sebebi ne Dk arası baslayinca kongre olmalıydı kulupte ama bunun bir suçlusuda hala şehir ileri gelenleri yardim etmiyor diyen taraftarda kulubu el birliğiyle ucuruma surukelediler
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - by Giresun28 - 17-12-2022, 19:01

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)