(16-12-2022, 01:31)turkuaz_0628 Wrote: bjk ile yapılan hazırlık maçında alper yaptığı hareket ile epey tepki toplamış arkadan giden adamı itmesi harbiden hoş değil o değil her şey bu bjk ye denk geliyor adamlar hayırdır çekiyor : ) 5 gün önce u19 oyuncularıda sıkıntı yaşamış Giresunda...
maç sonucu 5-3 yenilmişiz ...
Beşiktaş önce kendi önünden yesin. Geçen seneden beri kazanamadıkça içlerinde dert oldu. Bu sene de çok kötü olduğumuz maçta bile son saniye hakem kurtardı galibiyeti. Kendi kalecilerine küfrettikleri maçta vay efendim biz neden 4. golü atmışmışız. Her maç ayrı kuruluyorlar zaten sözkonusu Giresun olunca. Hazırlık maçının özetini izlemedim mevzu nedir bilmiyoruz. Sadece sonunu gösteripte vay efendim Alper böyle yapmış demek anlamsız. Birde neymiş Alperin kariyerindeki en önemli şey Beşiktaşa karşı oynamakmış. Burda kariyer kıyası yapıyorlar ama kendi oyuncuları Dünyanın en büyük oyuncusu Messi ile dalaşınca gurur duyuyorlar nasıl ayar verdi diye. Böylesine de açıkça yavşaklık denir artık.
(18-12-2022, 22:51)mvsr Wrote: Yeni spor yasasından dolayı bırakmıyor olabilir.
Bana da sanki inada bindirdiler gibi geliyor. Madem beni istemiyorsunuz, aldığım yerde geri bırakırım 1. ligde diyor heralde. Aldığı borç ile bırakacaksa ona bile kabulüm vallahi. Çok pis belaya çattık valla. Adam inatla hiçbir futbolcuya hiçbir şeye ödeme yapmıyor, bütün gelirleri inkar ediyor ve transfer de yapmayıp düşmeyi bekliyor gibi. çok feci bir borçla alt ligde bırakacak gibi duruyor.