STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
21-12-2022, 00:27,
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
(19-12-2022, 23:03)kral1234 Wrote: Abi şunu anlamiyorum galibiyet başına iyi para var, stadın her yeri reklam dolu, spor totodan para geliyor, yayın gelirleri var, liman otopark gelirleri var, formanın her yeri reklam, iddaa gelirleri var, iyi kötü maçlara seyirci de geliyor. Nasıl hâlâ para yok inanın aklım ermiyor.

Ya hiç nereden nekadar para geldiği konusuna bile girmeye gerek kalmadan çok basit bir düz mantıkla... Süperlig takımı seviyesinde gelirler ile 2.lig ayarında takım kuruyoruz. Bu durumda ne borcu beyler, kasamız baya + da olması gerekir. Konya, Kayseri, Sivas ve sayamayacağım birçok takım. Bunlar nasıl bizden kat kat pahalı oyuncular getirebilyorlar? Bizden 10 kat fazla gelirleri olduğu için mi? Hayır paralı yönetimleri var. Şehirlerinden destek görüyorlar. Klübün marka değerini artırıp çok daha yüksek meblağlarda sponsorluklar buluyorlar vs vs. Evet birçoğu bizden daha fazla borçlu. Ama hiç olmazsa taraftarına Avrupa kupası maçı yada Türkiye kupası yada finali vb belli başlı başarılar yaşatıyorlar. Biz her sene ezik edebiyatı, her sene ucuz transferler ama bir bakıyorsun borç katlana katlana büyüyor. Ama sorsan her gelen yönetim birbirinden şefaf biribirnden dürüst. Ama ben yinede yönetimlere kızamıyorum. Hepsinin bir şekilde destekçileri oluyor şehirde. Belki 2 tas çorba fazladan içerim diye klübün soyulmasına ortak oluyorlar.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - by kerasus - 21-12-2022, 00:27

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)