ZTK 5.Tur Maçı | ropsnuseriG !! 0 - 5 Karacabey Bld 21.12.22 Çarşamba | 13:00
22-12-2022, 19:59,
RE: ZTK 5.Tur Maçı | ropsnuseriG !! 0 - 5 Karacabey Bld 21.12.22 Çarşamba | 13:00
(22-12-2022, 16:51)semiko Wrote:
(22-12-2022, 15:35)kerasus Wrote:
(22-12-2022, 13:35)sokakbaşımeyhane Wrote:
(22-12-2022, 10:08)kerasus Wrote: Yalnız Serkan Cihan sağlam uyarı almış heralde yönetimden. Geçtiğimiz haftalarda ligde de ardarda mağlubiyet sonrası kendisi bile istifa yazmıştı diye hatırlıyorum. Hemen sonra yönetim kongre kararı alsın ama adaylığını açıklasın güven tazelesin diye toparlamıştı. Dünden beri de istifa yazanları ikna edeceğim diye kendini paralıyor. Hesabı Karaahmet yönetse bukadar körü körüne savunmazdı kendisini.
Karaahmet akıllı adam maratonu kendine bağladı Serkan cihann store açtı oraya gitti ne konustularsa artık
Yalnız marmarali Çotanaklar fena giydirmis

Store muhabbetinden dolayı aralarında bir bağlantı zaten var, istifa yazmasına bile şaşırmıştım zaten ama hemen geri adım attı ertesi gün. Recep bile nasıl bir Karaahmetçi olduğu aşikar olmasına rağmen en azından böyle kara günde savunma moduna giremedi hiç. Ama Serkan Cihan çok abarttı işi dünden beri kendini paralıyor. Tamam kim kimi tutar kim necidir ufacık şehir herkes birbirini bilir zaten, savunmak istedikten sonra da her şekilde bahane bulabilirsin. Mesela Ben Bozbağa da fazlasıyla muhaliftim, ondan sonra gelenlerin de hepsine muhalifim. Ama şunu savun deseler size madde madde bahaneler üretirim Bozbağın nasıl efsane başkan olduğuna. Ama gel gelelim bugün o gün değil. 2 lig aşağıdaki takıma evinde yenilemezsin, hadi yenildin rezil olamazsın, hadi rezil de oldun hiç olmazsa klüp tarihine kara leke olarak geçecek skor alma. Hepsi bir arada oldu, öyleyse sessiz kalma hakkını kullan.

ama şurası gerçek bozbağ da çok güzel hevesleniyorduk Big Grin 
sonra yalan oluyordu. en azından düşmüyorduk. kovalamaya devam. 
ama şuan nerelere düşeceğimiz inanın hiç belli değil.
Bozbağ bu günleri gördükçe nasıl hayıflanıyordur kimbilir. Vizyonsuz adamdı. Göstere göstere değilde usul usul götürmeye çalıştı. Düşündü ki, süper lige çıksa Abdül Basit Adam vb çöplerle idare edemez transfer sezonlarını. Oyüzden nezaman takım çıkışa geçse hemen frenledi. İdolü İlhan Cavcav olan adamdan başka ne beklenebilirki zaten? Ama bak Hakan abisine, hem süper lige çıktı hem Talha gibi 2.lig topçularını getirdi. Bukadar ucuz transferlere rağmen borçta katlanmaya devam ediyor. Bozbağın 6-7 senede yediğinin 10 katını 2 senede yiyip birde üstüne süper lige çıkaran başkan diye anılıyor. Bozbağ içlenmesin mi şimdi bu duruma?  Smile
Reply

Messages In This Thread
RE: ZTK 5.Tur Maçı | ropsnuseriG !! 0 - 5 Karacabey Bld 21.12.22 Çarşamba | 13:00 - by kerasus - 22-12-2022, 19:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)