STSL 15.Hafta | Atakaş Hatayspor 1-1 Giresunspor | 24 Aralık 2022 Cumartesi |13:30
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 15.Hafta | Atakaş Hatayspor 1-1 Giresunspor | 24 Aralık 2022 Cumartesi |13:30
Maçı izleyemedim. Yorumlardan anladığım, ilk yarı gayet iyiymişiz pozisyonlarımız da varmış. Ama 2. yarı Hatay almış sazı eline. İşte Hakan hocanın bu huyuna anlam veremiyorum. Tamam deplasmanda bir puan iyidir de, gayet iyi oynuyorsun gol atıp kazanma şansın bile yüksekken ne diye yok ben napayım galibiyeti diyerek maçı bırakıyorsun? Üstelik savunma da bukadar eksiğin varken ne diye oyunu kendi yarı sahanda kabul ediyorsun? Bu şekilde gol yememe ihtimalin % 0 zaten. Özetleri de yeni izledim, özetlere yansıyan bütün pozisyonlar savunma hatası. Çok fazla sarkmışlar savunma arkasına. Hele bir tanesinde Giresunlu oyununun ayağının dibinden geçip Hataylı oyuncuya geliyor da şans eseri fazla çapraza kaçtığı için değerlendiremiyor. 

Bajiç için kimisi en kötü maçıydı diyor kimisi muhteşem diyor bu maç özelinde. Gerçi Karaahmetçi hesapların sezon başından beri herhangi bir oyuncu için kötü oyuncu yanlış transfer dediğine hiç rastlamadım da neyse. Bajiç bitiriciliği fena değil ama gol pozisyonlarına Alper ile Hayruş ile Sergio ile gireceksek sen ne diye yer işgal ediyorsun ilk 11 de? Tamam seni besleyen orta saha kanatlar yok farkındayız. Peki sen geriye gidipte ne yaptın şimdiye kadar? Bir forvetin topla bütün buluşmaları kaleye sırtı dönük olabilr mi yahu? Sen oyuncu tarzı olarak Messi değilsin ki gerektiğinde geride topu alıp oyun kurasın takımı pozisyona sokasın? Bunu yapamayacağını bile bile ne diye her seferinde geridesin? 

İlk yarıyı 30+ puanla dahi kapasak bu yönetim ve bu kafa yapısıyla ligde kalacağımıza çok inanmıyorum. Ne zamanki yönetim transfer konusunda fiyaskosunu kabul eder ve, "gereğini yapacak ve mutlaka bu takımı ligde bırakacağız" der, o zaman bir ihtimal kalabiliriz. Ama daha transfer yasağı varmı yokmu tahta açılacakmı açılmayacakmı belirsizliğini koruyor, yönetim hiçbir hatasından geri adım atmıyor. 2. lig ayarında kadro ile bu ligde kalınamaz.
25-12-2022, 12:45
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 15.Hafta | Atakaş Hatayspor 1-1 Giresunspor | 24 Aralık 2022 Cumartesi |13:30 - by kerasus - 25-12-2022, 12:45

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)