STSL 16.Hafta | Giresunspor 2 - 1 Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00
28-12-2022, 17:55,
RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00
(27-12-2022, 15:40)kerasus Wrote:
(27-12-2022, 14:12)bulancak28 Wrote:
(27-12-2022, 13:55)kerasus Wrote: Ki onlar bile futbol olarak fersah fersah iyiler bizden. Şimdilik hala skora yansıtamıyorlar ama skor da bulmaya başlarlarsa fişimizi çekerler.

Ümraniye ve İstanbul'un savunma felaket canım, bizim savunmamız bence o iki takımdan da net iyi. Ama hücum yönünde tam tersi.

İstanbulu zaten gördük, baya bildiğin hediye ettiler 3 golü. Ama genele vurunca yine bize göre daha pozitif, göze hitap eden futbol oynuyorlar. Ki skora yansıtamamakta bir yere kadar olur. Şahsen bu saatten sonra yürüyüp gidceklerini sanmıyorum zaten. İşte asıl vurgulamak istediğim de o, ligin en kötü 2 takımdan bile daha beter durumdayız. FB maçında beğendim gerçi takımı ama nekadar güzel oynasak bile futbolun amacı gol atmak. O da olmayınca...

Doğru söylüyorsun. Ki zaten Ümraniye ve İstanbul bence süper ligde kalıcı olmak adına kadro kurmadılar. Ucuza, "kalırsak ne ala, kalamazsak da borçlu harçlı gitmeyelim" kafasıyla yapılanmışlar. Dolayısıyla oyun olarak da daha pozitif, göze hoş gelen, keyif veren futbol oynayabilme potansiyelleri ve lüksleri var zaten Recep Uçar o tarzı seven bir hocaydı 1.ligde de izlediğim kadarıyla. Bizim ama süper ligde kalma derdimiz, üstüne Hakan Keleş'in bildiğimiz sıkı savunma ve ileride Sergio + Sainz ile kontra kovalama anlayışı üzerine kurmuş olduğumuz bir takımımız var. Tabi forvetimiz asla bu iş için uygun olmayan Bajic ve on numaramız da maalesef Savicevic ya da Doğan Can. Ben yine de Fenerbahçe ve Hatay maçlarında ivmelenme gördüm takım adına. İnşallah Gaziantep maçına da yansır bu.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - by bulancak28 - 28-12-2022, 17:55

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)