STSL 17.Hafta | Trabzonspor 3-0 Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:00
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 17.Hafta | Trabzonspor - Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:00
(04-01-2023, 11:45)bulancak28 Wrote: VAR kayıtları açıklanmasının normalde geri dönüşü olmayan yola sokması lazım TFF'yi.

Mesela bizim Beşiktaş maçındaki ofsayt pozisyonu? Ya da yarın Trabzon karşısında haksızlığa uğrarsak onun kayıtları? Açıklarlar mı? Tabi ki hayır. Çünkü bu şekilde her maçta açıklansa bundan 2 hafta sonra hakem kalmaz piyasada. Dün Antalya VAR kayıtları talebinde bulundu. Hiçbir etkisi olmayacaktır. Büyüklerden (!) birisi ama ağladığında hemen kayıtlar açıklanacak, hakemler açığa alınacak. Anadolu takımlarına olan oluyor yine. Bazen hatta keşke Anadolu takımları olarak toplu ligden çekilsek, bunlar kendi başlarına oynasalar diyorum.

Öyle oldu zaten. Sivas maçında öyle bir skandal yaşandı ki, aşırı göze battı yaptıkları eyyamlar. Sonra biraz kırp biraz montajla en uygun halini yayınlamak zorunda kaldılar. Ve bundan sonra herkes orta sahadaki sıradan bir faul pozisyonu için bile VAR kayıtları isteyecek. Antalya'nın bariz ofsayt pozisyonu için bile diğer 3 takım lobi çalışmalarına başladılar hemen. Hadi bunu yayınladık ama bundan sonra yayınlamayız diyemezler. Birini yayınlayıp diğerini yayınlamamazlıkta edemezsin. Artık bu iş iki ucu b.klu değnek olayına döndü. Ama kendileri etti kendileri buldu. Öyle alışmışlarki bariz eyyam yapmaya. İş artık haksız karar vermeyi de geçti, tertemiz golde nasıl bişey buluruz diye arayıp duruyorlar. Oysa O maçı izlemedim Giresun maçındaydım.. Ama bence çok gereksiz yere kasmışlar, Geride yeterince süre vardı GS tekrar öne geçmesi için. Sivasta hangi takımlar kazandı, GS mi bir gol daha atamayacaktı? Nasıl panikledilerse artık mantık sınırlarının dışına çıkmışlar. 

Gelelim son cümleye. Çok büyük hayal. Türkiye'de organize hareket etmek diye bişey olmaz. Üstelik tüm Anadolu klüpleri aynı zamanda büyüklerden birinin arkabahçesi gibi takılırken imkansız. Her klüpte Ya başkan ya yöneticiler büyük takımlardan birinin taraftarı hatta daha ötesi kongre üyesi falan. Bu adamlardan nasıl bir dik duruş bekliyorsun ki büyüklere karşı takımın hakkını savunsun? Hadi onu geçtim yeni nesil yerli hocaların hepsi eski futbolcusu olduğu takımla anılmak istiyorlar ısrarla. En güzel örneği Rıza mesela. Yıllardır önemli klüplerde hocalık yapıyor ama asla profesyonel olamadı. Hala aklı fikri Beşiktaş'ta. En nefret ettiğim hoca tipi yani. Bırak işte kardeşim ekmek yediğin kaba pislemeyi, Beşiktaş çalıştıracak kapasiten yok işte daha ne kasıyorsun. Unut ve takımına odaklan. (Neden tek bir isim verdim? Vakti zamanında Eskişehir çalıştırırken Beşiktaşa 2-0 dan maçı zorla verdiğine bizzat tribünde şahit olmuştum. Oyüzden Aklıma gelen ilk örnek budur). Hadi hocayı da geçelim. Yahu o ilin halkı zaten büyük takımları tutuyor. Taraftarı ile bilinen Sakarya Bursa vs dahi bu şekilde. Giresun gibi illeri zaten saymaya gerek yok. Bu şartlarda hangi Anadolu klübü büyük takımlara karşı kendi hakkını savunmaya kalksın? Beşiktaş maçında son dk iptal edilen golümüze benim içim giderken yönetim ne derece umrundaydı mesela? En fazla yönetim içindeki FB ve GS liler kızmıştır..
04-01-2023, 18:14
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 17.Hafta | Trabzonspor - Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:00 - by kerasus - 04-01-2023, 18:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)