(06-01-2023, 13:53)cotanak88 Wrote: Senin söylediklerinle aynı aynı şeye geliyor uydurduğum birşey yok tribünlerde tabi karşılıklı ufak atışmalar olur bunlar tuzu biberi ama biz alkolün etkisiyle baya abarttık sataşma olaylarını..ayrıca sende hemen hemen benim söylediklerimi yazmışsın bende abartıldı diyorum
kalabalığa lafım yok gelenlerin ayaklarına sağlık benim derdim kendimize yapılınca hoşnut olmadığımız şeyleri başkasına yapmamız örnek konya maçı nasıl tahrik etmişlerdi bizi hatırlayalım Trabzonun insanını sevmem Allah biliyor ama belli dakikaya kadar o kadar tahriğe rağmen karşılık vermediler ya helal olsun dedim ama gollerle beraber onlarda susamadılar tabi taraftar gruplarının cezalı olması da bizim tribünleri biraz daha ön plana çıkardı bu da bir gerçek.
E yani kardeşim aklın yolu bir

Doğruya doğru, aklı başında kimse tutup "ula ne iyi küfrettik şöyle soktuk böyle s...dik oh olsun" diyemez. Sadece o an Tribün atmosferinde olabilecek şeyler. Ki evet biz o olabilecek şeyin de üzerine çıktık. Ama bu kesinlikle güzel bir deplasman karesinin önüne geçmemeli. Ben bu söyleme karşı çıkıyorum sadece. Tribün kültürü dediğin zaten hepi topu kaç takım var ki ülkemizde? Ki o olan takımlar da 40 sene süper lig göremesinler de 40 sene sonra tekrar bakalım mevcut tribün kültürlerine. Bence biz bulunduğumuz şartlara göre çokta iyi durumdayız. 40 küsür sene boyunca hep alt liglerde ve orada bile istisna sezonlar haricinde hiçbir zaman yarışmacı bir takım olmamış. Hep ligde kalmayı başarı saymış, hep ucuz kadro kurmuş mütevazi bir takım. Üstelik az nüfuslu ve nüfusu çok dağınık bir şehir, ekonomisi desen zaten malum.. Bu şartlarda hiçbir başarı bile olmadığı halde yine de az yada çok belli bir kitle ile takımını desteklemiş. Dün ise yenileceğini bile bile kendi imkanları ile gitmiş çokta iyi bir kalabalık vardı. Ha evet ara ara farklı tezahüratlar girildi, uyum sorunu oldu ufak çaplı. Ama sonuçta tek bir organizasyonla gelinmedi oraya, birbirinden bağımsız 1500-1800 kişi herneyse.. Tek ses olması zaten imkansıza yakın. Yine de elden geldiğinde birbirine uymaya çalıştılar. (hatırlayanlar çıkar mutlaka... Zamanında 700-800 kişilik Bolu deplasmanında 3 farklı grup 3 e bölünmüş ve biribriyle kavga eden rezalet bir tribünde yaptık malesef) Yani bu şartlarda sırf küfredildi diye hepsini yok sayıp tribün kültürü yok demek haksızlık.