STSL 18.Hafta | Giresunsporumuz - ÜmraniyeSpor | 08 Ocak 2023 Pazar | 16:00
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 18.Hafta | Giresunsporumuz - ÜmraniyeSpor | 08 Ocak 2023 Pazar | 16:00
Hiç Ümraniye şanssızlığı falan demeye gerek yok. Bugün anlamsız şekilde kötüydük. Zaten 30. dk da girebildim stada. Devre orta mücadelesi ile bitti. 2. yarıya istekli başladık ama 10 dk sonra hızımızı kestiler. Ardından 3 oyuncu birden değiştirip tamamen kontrolü ele aldılar. Kazanmak için yeterince uğraşmadık yoksa gol yemeyecek takım değil. Rakip kaleci çok iyiydi diyoruz ama çokta zorladığımızı söyleyemem. Sadece hata yapmadı, nispeten kalede güven verdi. Bizim takımda anlamsız bir rehavet vardı, nasılsa atarız rahatlığı sanki. Dk olmuş 80 biz hala top çeviriyoruz sakin oynuyoruz. Golü yedikten sonra durumun ciddiyetine varıp bir an evvel pozisyona girme çabasıyla oynamaya başladık. Her maç başlığında söylüyorum, bu Bajiç eğer gol atasın yoksa s..git mq yeter ya. Bu takıma seni gol atsın diye aldılar bunu anla artık. Tamam top getiremiyorlar anlıyoruzda, sen orta sahaya kadar gelmekle neyi başardın şimdiye dek? Orta sahada top alıp takımı pozisyona soktuğun tek bir olumlu hareketin olmadı sezon boyunca. Daha bu neyin ısrarı yahu? 

Bu maç Hakan hocaya yazar. Ümraniye hocası bile oyuna müdahale edip tüm momentumu kendine çevirebiliyorsa, yok efendim elimde kadro yok falan demeye hakkın yok. Ayrıca takım saniyelerle yarışırken 90+5 te oyuncu değiştirmek neyin kafası çözemedim. Çıkardığın oyuncu da gol atma ihtimali en yüksek isim olan Sainz üstelik. Takımı zaten hiç ciddi hazırlayamamışsın, bari oyuna müdahale et. 

Kazansak 6 puandan ziyade rakibin fişini çekecektin. Şimdi lige tekrar başlama fırsatı verdin rakibe. Devre arası transfer falan diyoruz da, 3-4 nokta transferle bambaşka bir Giresunspor izleyeceğimize inanan varmı gerçekten? Devre arası transfer sezonu boyunca bu leş kadroyla devam edicez. son gün boşta kim kaldıysa alel acele tutup getirecek. O da ya tutarsa hesabı. Geçen sene Şikinyo transferini düşünüp kendimizi kandırmaya gerek yok. Kedi her zaman pilav yeseydi şuan Avrupa kupalarında oynuyor olurduk bu transfer politikası ile. Para yok muhabbeti de bu maçta çürümüştür. Ümraniye bizden çok daha fazla bütçeye sahip para harecayan bir takım değil. Bizden daha az bütçeyle kenardan oyuna girip oyuna etki edecek oyuncuları varsa bizdeki sorun parasızlık falan değildir. Üstelik 2 as oyuncuları cezalıyken bile bizden daha alternatifli kadroya sahipler.
09-01-2023, 09:48
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 18.Hafta | Giresunsporumuz - ÜmraniyeSpor | 08 Ocak 2023 Pazar | 16:00 - by kerasus - 09-01-2023, 09:48

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)