Kulübümüze Tavsiye Edebileceğimiz Futbolcular
10-01-2023, 17:25,
RE: Kulübümüze Tavsiye Edebileceğimiz Futbolcular
(10-01-2023, 15:37)kty28 Wrote:
(10-01-2023, 09:32)kerasus Wrote: Elimizde yeterince Asgari ücret topçusu var zaten. Hangisini rehabilite etti ki? Daha geçen sene 800 bin euroluk rapçiyi bile hayattan bezdirip gönderdi. Bizim potansiyel yetenekli topçu ihtiyacımız var, potansiyel asgari ücret topçusu değil.

Kendiniz diyorsunuz Rapçi diye. Futbolcu olmayan birini kim rehabilite edebilir ki?
Siz dar ve güçlü bir takım tercih ediyorsunuz da ne kadar ekmek o kadar köfte. İngiltere 2.ligindeki oyuncular Türkiye'de şampiyonluk yarışına dahil oluyorlar biz kendi ekonomimiz ile ş geçtim ilk 5 ligi büyük ligi, ilk 20 ligin ikinci kategorideki oyuncularını bile alamayız.

O yüzden tercihim Ömer Faruk oldu

Birader bak espiri yapıyorsan hiç komik değil. Ciddi isen söyle zeka seviyem budur de bundan sonra dikkate almayalım yazdıklarını. Futbolcu değilse attığı golleri eben mi attı? şu saçmalığa Hakaret etmeden cevap yazmaya çalışıyorum, en fazla bukadar tutabildim kendimi, idare et artık. Ömerin tüm maliyetini sen karşılayacaksan buyursun gelsin, nasılsa klübe bir külfeti yok deriz. Ama yoksa oturduğun yerde klübü zarar uğratacak önerileri kendine sakla. Bütün paramızı asgari ücret topçusu dediğin çöplere harcadığımız için bizden az para harcayan Ümraniye bile kadro derinliği ile yendi gitti.
Reply

Messages In This Thread
RE: Kulübümüze Tavsiye Edebileceğimiz Futbolcular - by kerasus - 10-01-2023, 17:25

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)