Kulübümüze Tavsiye Edebileceğimiz Futbolcular
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: Kulübümüze Tavsiye Edebileceğimiz Futbolcular
(11-01-2023, 15:18)bulancak28 Wrote: @kerasus dostum sakin. Burada hepimizin ortak payesi Giresunspor.
Champness futbolcu evet para verdik, maça çıktı, goller de attı. Ama adam aynı zamanda müzikle de ciddi şekilde uğraşıyor. Yani futbolcu olduğu kadar rapçi hatta belki rapçiliği futbolculuğunun önüne geçmiş bile olabilir, zira takımı yok şu an (haziran 2022'de single çıkarmış mesela herif). Avustralya'da, Yeni Zelanda'da futbolu pek takan insan yok, hem topçu hem rapçi olursun ama burada pek öyle olmuyor malum. Kaldı ki bütün forum bile adamdan "rapçiden futbolcu mu olur "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"" diye bahsetti zamanında (hoş ben seviyordum, orası ayrı).
Kty28'in demeye çalıştığı şey o bence. Teknik olarak futbolcu da, mental olarak öyle miydi gibi anlıyorum. Mesela bana göre de Souleymane Doukara futbolcu falan değil Big Grin

Dostum,
Şimdi ilk başta Ömer Faruk ismini önermesi bir fikirdir, Hakan hocanın onu rehabilite edebileceğini düşünmesi bir fikirdir. O mesajına karşı en ufak bir saygısızlık yada aşağılama tersleme var mı? yok. Katılmadığımı zaten sorduğum soru ile belirtmiştim. Hakan hoca kimi rehabilite etti ki daha önce diye sordum. Hatta karşı tezimi birde örnek ile güçlendirdim Champsness örneği verdim. Eğer gerçekten kendi iradesi ile bir fikir yürütüyorsa uygun şekilde cevaplar. Der ki efendim şu şu isimler Giresunspora geldiğinde çok kötüydü bitik haldeydi ama Hakan hocanın elinde çok güçlü silah haline geldiler vs. Ama Kendisi ile aynı fikirde olmayınca gayet düzgünce sorduğum soruyu görmezden gelip, verdiğim örneği de ta..k geçer gibi cevaplarsa, e kusura bakmasın orada saygı bekleyemez. Çünkü 2. mesajı fikir falan değil kaçamak cevap vermektir, kendi fikrini inkar etmiş oluyor. 

Senin mesajına gelince. Burada bende dahil kimse Champness çok iyi topçuydu diyecek halimiz yok. Gerçi diğer transferlere nazaran zaten beklentilerin de daha düşük olduğu biriydi. Ama en azından oynadığı Bazı maçlarda, şans verilmesi halinde bişeyler için uğraşacağı izlenimi verebilmişti. Evet burada bizde makarasını yaptık futbolcu mu rapçi mi diye. Ama birçok kez de niçin ısrarla şans verilmediği sorgulandı bu sitede. En azından 75-80 sonrası hamle yapılabilecek kadar vardı. Hele hele bizim gibi hem yetenek olarak hem kadro genişliği olarak çok kısıtlı kadro da pekala değerlendirilebilirdi. Ha işte konu rehabilite etmekse tam da cuk oturmuş bir örnekti.
11-01-2023, 17:18
Reply

Messages In This Thread
RE: Kulübümüze Tavsiye Edebileceğimiz Futbolcular - by kerasus - 11-01-2023, 17:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)