STSL 19.Hafta | Antalyaspor - Giresunspor | 14 Ocak 2023 C.tesi | 13:30
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: STSL 19.Hafta | Antalyaspor - Giresunspor | 14 Ocak 2023 C.tesi | 13:30
perez ilk defa milli olacak adam kesin gider kaldı ki biz de sükse yaptı ekmeğini yiyemezsek ona yanarım .
başkanın düşüncesine eyvallah diyorum . lakin elinde kötü de olsa bir oyuncu var oğulcan. tutarsın elinde bu 1 .
maaş fazla istedi diye kadro dışı bırakmanında anlamı yok kaldı ki stoperimiz yok . kimi oynatacan . sergeni sene sonuna kadar elinde tutarsın bu 2
kirada oyuncuların var çekdar ve erolcan . çekdar süre alamıyor erolcan da çok değil. bunları çekersin takıma rotasyonunda oyuncu olur. sakatlık kırmızı kart problemi olduğunda kulübeye koyacak adam yok . kaldı ki çekdar teknik bir oyuncu son 10dk bile iş yapar . bu da 3
sakatlık problemi çok yaşamıyoruz maşallah . ama bir olsa patates oluruz.
oyuncuların maaşını ödeyecem diyip elinden oyuncu eksiltirsen patlarız. tamam kayseri hiç transfer yapmadı ama elindekileri de göndermedi uzodimma yı hemen çekti geri . kalan oyunculara para ödedi .
bazen cidden merak ediyorum bu gelen paralar nereye gidiyor . sponsorluk yayın geliri vs. madem biz 5 milyon euroluk takımız. yani 100 milyon tl
bunu verebiliriz bence. hakkımızda hayırlısı.

başkana bu zamana kadar çok ters zıt değildim ancak dedikleriyle yaptıkları ciddi manada örtüşmüyor.

murat başkan sahip çıkın destek olun dedi . ben olsam sürümden kazanırdım bilet fiyatlarıyla store fiyatlarını çekerdim aşağı . tamam maaşlara zam geldi biraz aşağıda kaldı ama sonuçta sürümden kazanmakta var taraftar çekmekte var. camia birbirine küs barışmakta lazım .
19-01-2023, 10:04
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 19.Hafta | Antalyaspor - Giresunspor | 14 Ocak 2023 C.tesi | 13:30 - by semiko - 19-01-2023, 10:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)