STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00
(22-01-2023, 01:15)mvsr Wrote: Ben olayın sadece başkan seviyesinde kalmamasını da istiyorum.Başkan alelacele bir açıklama yayınlasa da bir aksiyon yönetim kurulunun diğer üyelerinden göremedik.Sosyal medya da bu işin üzerine gidecek, evet, sizinde dediğiniz gibi haksız da olsak hakkımızı savunacak bir taraftar platformumuz bile yok.
Taraftar zaten ikiye ayrılmış durumda. Karaahmetsporlu ve Giresunsporlular. Maç akşamı sohbet odasında Recep Ulu hakeme tepki göstermeyen başkana laf söyletmemek için hakemi bile savunmaya geçti sonunda. Yani bu şartlarda değil bir taraftar platformu, normal bir şekilde birlikte hareket etmesi bile imkansız. Ama buna da şükür yine, zorla başkana bir bildiri yayınlatacak kadar kendi içinde kamuoyu oluşturabildi en azından. Gerçekten hakkımızı savunan biri çıksa çoğunluk arkasında durmayı bilir zaten.

---------------------------------------------

Bu arada, GS farklı kazansa, hatta kaleci hatalarıyla kazansa çok iyi olurdu. Hem Antalya'yı demoralize eder hemde bizim maça biraz daha rehavet ile çıkarlardı. Birde Antalya kalecisi ilk maçına çıktı ve malesef daha ilk maçından güven verdi. Trabzonun farklı kazanması iyi oldu. Bugünde FB ve Konya'dan galibiyetleri bekliyorum.
(This post was last modified: 23-01-2023, 09:35 by kerasus.)
23-01-2023, 09:31
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - by kerasus - 23-01-2023, 09:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)