STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00
GS top mop oynamıyor.Katılıyorum bireysel yetenekler ile bugüne kadar geldiler.Bugüne kadar geldiler ki Sivas maçı olanlar hala tazeliğini koruyor.O maçı unutturup PR çalışmaları son sürat devam ediyor.
FB'de tam tersi.Ümraniye maçında gördük futbolcuların bazıları sanki daha yeni öğreniyor topa vurmayı.Değişik bir takım.Kalecilerinden başlayarak saçma sapan işlere imza atabiliyorlar.Son transferleri Samet'in ve sol bekleri Alioski'nin sosyal medyaya düşen hallerini gördüm bizim futbolcularımıza dua ettim vallahi.

Türkiye ligi rezalet bir lig olduğu için taktik, diziliş, sistem hak getire.Geçen yılki FB maçını hatırlayalım.O dönem FB'yi bize gelene kadar herkes yeniyordu.Bizde o psikoloji ile maça çıktık.Şikinyo ile öne geçmiştik ama 2-1 yenilgi ile ayrılmıştık sahadan.Kaybetmemize neden olan bizde FB'yi yeneriz düşüncesiydi.Evet doğru.FB, GS, BJK'yi yendik.Yine yeneriz ancak rehavete düşecek, kapılacak durumumuz yok.

İlk GS maçını kazandık.Golü atmamıza sebep olup hata yapan futbolcu Abdülkadir idi.Şimdi oynamayacak olması ihtimali bizi sevindirmesin.Hala bizden kuvvetli bir takım.

Bu maçta önemli faktörlerden birisi de hakem.ADS maçında bizi bozuk para harcadılar GS maçında bu olmayacak diye bir durum yok.ADS kadar GS ve FB'de kollanıyor bu ligde.Hele GS'li topçuların hakemi kandırmak için kendilerini yere attıkları pozisyonlardan uzun metraj film olur.Hakem yine 'KOL' gibi geçirirse hadi bize geçmiş olsun.

Takımımızda milli takımda olan futbolcularımızın eksikliğini de göz ardı etmeyelim.Gücümüzü etkileyen olumsuz ögelerden.Hele Campuzano lig istatistiklerinde ilk 5 içerisinde yer alıyor.Böyle bir futbolcudan yoksun kalacağız.Asıl cenaze namazı bence bu.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
24-01-2023, 15:02
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - by mvsr - 24-01-2023, 15:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)