STSL 21.Hafta | Giresunspor - Galatasaray | 28 Ocak 2023 C.tesi | 19:00
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 21.Hafta | Giresunspor - Galatasaray | 28 Ocak 2023 C.tesi | 19:00
Direk kırmızı bende 2 maç biliyordum ama son adam olarak görünce tek maçmış diyenler var. + yönetim itiraz ettiğinde haksız kartsa falan tek maça indirilen durumlar oldu daha önce ama bizde hak arayacak yönetim yok tabi. Ne verseler bahtımıza. 

@sy200028:
Abi o Karabük maçı neydi be. ilk 10 dk da 3 yada 4-0 olacak maç. %100 lük pozisyonlar kaçan penaltı çok hızlı başlayıp golü yiyip birdaha çıkaramadık ve 1-0 kaybetmiştik. Dönüşte geleneksel Karabük taş festivaline katılıyoruz tabi Smile Zaten stadın yerini özellikle seçmişler sanki taşlaması kolay olsun diye Smile Dediğin gibi Bursadaki Demirspor finaliyle üst lige çıkınca ciddi bir ivme yakalamıştı şehir. Tabi ozamanlar Passolig yok, stad şehir merkezinde falan. küme düşene kadar çok parlak dönemler geçirdik tribün olarak. Çift takımlı sorunu her şehirde olduğu gibi burada da kaç.ınılmaz bişey malesef heleki 40 küsür sene süper lig görememiş şehir için. Ama Kitapçı zamanı 3 senede 2 lig birde atlayınca güzel bir ivme yakalamıştık. Alında bakarsan Süper lige çıkınca da çok daha fazla bir gelişme göstermemiz lazımdı ama yönetim malesef p.ç etti o havayı. Şampiyon kadroyu dağıt 1.ligdeki kadroyu bile mumla arat, bilet fiyatlarını uçuk yap falan, insanları tribüne çekemediği gibi gelecek olanı biler uzaklaştırdı.  Beste olarak söylediklerine ek olarak, "saldır giresun 34 yıllık bu hasret artık son bulsun" da vardı kendi bestemiz. Ordu ile pankartlar ile gönderme yapardık. Biz temek reis yapmıştık, onlarda güya bebek mi bişey yapmışlardı ama tam gollük pas olmuştu bize Smile O anlamda da sağlam makara yapmıştık Ordu ile. Samsun desen her sene 6 puan alıyorduk oradan düşman oldular. 
30-01-2023, 12:10
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 21.Hafta | Giresunspor - Galatasaray | 28 Ocak 2023 C.tesi | 19:00 - by kerasus - 30-01-2023, 12:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)