STSL 22.Hafta | Kasımpaşa - Giresunspor | 01 Şubat 2023 Çarşamba | 17:00
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 22.Hafta | Kasımpaşa - Giresunspor | 01 Şubat 2023 Çarşamba | 17:00
Tam tahmin ettiğim gibi "madem beni desteklemiyorsunuz bende küme düşürüp öyle bırakırım" dedi. Gönül isterdi ki matematiksel olarak tamamen düşüp öyle bıraksın ama 2 maç 9 gol yiyince artık idare edecek bir durum kalmadı. Neyse ki transfer dönemi bitti en azından içi rahattır düşürebilmek konusunda. tabi yalamaların gözleri yaşlı. Lokman Çağrıcı ismini destekliyorum. Hem Bld başkanlığında da elinden geleni yapan birisiydi yani Giresunspor sevgisi olan biri hemde iktidar desteği var arkasında. Muhtemelen ilk yapacağı iş mevcut futbolcuların alacaklarını ödeyip ligde kalacak mücadeleyi göstermelerini sağlayabilir. Ligde tutar ve Ödeme konusunda güven verebilirse sözleşmesi biten oyuncular da uzatır belki. Ama öncelikle çok sağlam bir yerli hoca bulmasım lazım ligde tutacak. İlhan Palut var şuan ama hem ozamana kadar boşta kalmaz hemde bu kadronun başına gelir mi bilmem. Hakan hocanın kalacağına ihtimal dahi vermiyorum. İlk iş O da bırakır.
03-02-2023, 09:22
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 22.Hafta | Kasımpaşa - Giresunspor | 01 Şubat 2023 Çarşamba | 17:00 - by kerasus - 03-02-2023, 09:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)