(11-03-2023, 17:35)kerasus Wrote: Benim asıl midemi bulandıran şey hakan keleş hoca ne yapmaya çalışıyor? Geçen hafta ligin en formsuz en zayıf takımına karşı oynadık ama maç boyu sahamızdan bile çıkmadık golü asla düşünmedik. Neden acaba? Dün Barcelona ya karşı bile oynasan mutlak kazanmak zorundasın ve biz yine maç boyu önce savunma düşündük. Hayırdır hoca? Evet eldeki kadro bu ama bu kadronun bundan iyisini yapabildiğini defalarca gördük. 9 maçtır seri kazanan formda bir GS karşısında bile bundan çok daha fazla hücum yaptık. Daha organize çıktık bukadar mahkum oynamadık. Karagümrük GS den daha mı güçlü de bukadar korkak oynadık. Birde maç sonu açıklamaları ile bizim izlediğimiz maçların hiç alakası yok. Blackahmet giderse Keleş hoca hakkında soru işaretlerim vardı. 2 haftadır iyiden iyiye kullanmaya başladım hocadan. Takım parasını aldıkça oyun kötüye gidiyor. Ne iş?
Mami katılmamak elde değil karaahmet gidince hakan keleşte gitmeliydi diyebilmeyi çok isterdik lakin bu takıma yılmaz vuraldan başkası gelmez şu saatten sonra ! ben davas ile barışbek son 3 dk girince ayar oluyorum kendisi getirdi maç baaşı alsınlar diye adam sokuyor daşşk geçer gibi sokacaksan katkı umuyorsan son 15 dk olsun sok mk maçına ... seneye hepsi bol bol oynar hepsi lazım bize ....