Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
Bajic oruçlıydu falan yazmış arkadaşlar günahını almayayım ama bu akşam tesadüfen iftara yakın çocuk parkında karşılaştık beraber çocukları oynattık benim kızla onun oğlan yaklaşık bir 40 dk oynadı park boş olunca söylenen her şeyi anlayacak kadar Türkçesi iyi annesi babası hanımı kardeşleride vardı. Bajic hariç herkes sigara içiyordu...Yani oruçlu olduğunu zannetmiyorum. İstanbul kaybetti Ümraniyenin berabere kaldığı haftada üç puan çok çok işimize yarayacakken biz son on dakika hariç silik bir futbolla sahada idik. Mental bir yorgunluk ve boşvermişlik var. Sanırım bir aya yakın maç yapmadık ama ara bize yaramamış onu gördük şurada İstanbul ve Ümraniyenin olduğu kareden sıyrılabilriz ama bir türlü tepki vermiyoruz illa düşeceğiz diye yırtınıyoruz bu hafta Bjk maçı var puan alacağımızı düşünen yoktur herhalde en çok Trabzon maçını merak ediyorum düşme hattındaki her rakibe yenilip bize karşı napacaklar
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
03-04-2023, 22:46
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor - by sy200028 - 03-04-2023, 22:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)