STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü 3-1 Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00
Dünkü maç için kimin nasıl oynadığı ile ilgilenmiyorum. Asla pres yapma topa baskı yapma, topu ver rakibe istedikleri gibi oynasınlar, sadece ceza sahamıza girerlerse topu uzaklaştır. Bu şekilde bir taktik anlayışı ile bir maçlığına Messi gelip oynasa hiçbir varlık gösteremez zaten. 2. lige düştüğümüz sezonu görüyorum son 1 aydır. Düşme hattında 6 puan üzerimizde yer alan takımla oynuyoruz, yensek 3 puana düşürücez, rüzgari arkamıza alıcaz. ama biz 90 dk savunma yaptık tek bir an bile hücum düşünmeden. Böyle durumlarda beraberlik üsteki takımın işine yarar, pozisyonu korumasını sağlar. Öyleyse biz niye beraberliğe oynuyoruz acaba? Mesele iyi yada kötü oynamamız formsuz olmamız falan değil, kafada düşürmüştü zaten hoca bizi. Şimdi de tam olarak bunu görüyorum. Daha 2 hafta önce ligin en formda 2. takımı Beşiktaş deplasmanında hakem engellemese kazanabilecek pozisyona gelen takım bu. Çok değil yaklaşık 10 gün önceki maç. Yani takım formsuz falan değil, baya bildiğin oynamıyor, kazanmak hatta berabere dahi kalmak istemiyor. 3. lig topçusuna eşek yüküyle para veriyoruz gelecek potansiyeli var diye. Önündeki adam satılmış, mevkisinde banko oynayan adam sezonu kapatmış ama hoca yinede ona şans vermiyor. Onun yerine 10 numara diye aldığımız adamı koyuyor. 2-3 hafta üstüste inanılmaz hatalarıyla takımı yaktı(ki ben sabote etti diyorum) diye geçen hafta kestiği adamı bu maç kurtarıcı diye oyuna sokuyor ve o girdikten sonra skor 1-1 den 3-1 e geliyor. Takım nekadar zor durumda olursa olsun, gole en çok ihtiyaç duyduğu anlarda dahi asla aklından geçirmediği Merti bu maç skoru çevirsin diye son dk larda oyuna alıyor. Eğer tüm bu olanların mantıklı bir izahı varsa tamam hoca da uğraşıyor ama kafasındaki oyunu sahaya yansıtamıyor oyuncular formsuz olduğu için diyeceğim. Peki ama gerçekten mantıklı izah varmı bu taktik ve bu oyuncu tercihlerinin? Şahsen ben göremiyorum. Şehirde el üstünde tutulurken çok kritik bi maç öncesi "veda" yı andıran bir paylaşım yapan hoca, birkaç haftadır tepkiler yükselmesine kendisine karşı olanların sayısı gitgide artmasına rağmen bu kez kulağının arkasına yatmış her maç aynı klişeleri tekrarlamakla meşgul. Hakan hoca adaşının yarım bıraktığı işi tamamlamaya çalışıyor.
21-04-2023, 15:52
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - by kerasus - 21-04-2023, 15:52

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)