(21-04-2023, 19:49)sokakbaşımeyhane Wrote: Ben balice yöneltilen eleştirilere çoğuna katılmıyorum
Dün canlı canlı izledim adam geliyor orta sahadan top almaya geliyor adama bir türlü getiremiyorsun ki adamın enerjisi zaten orta sahaya git gel derken top sakla derken bitiyor Doğancan falan oynasın deniliyor oynasın ama o pozisyonda oynayacak balijtcen başka adam yok ikincisi takımı sabote ediyorsa kuwas 1 sıradadır adam neden beni oynatiyorsunuz gibi sahada hiç bir topa kosmuyor Faruk Alper konusuna gelince farugu bende oynayabilir diyordum ama pozisyon alma becerisi hücuma katkısı sıfır iyi kötü alpwr ondan daha tecrübeli saçma sapan hatalar yaptı Beşiktaş maçında ama Alper faruktan daha iyi ve dün ruhsuzlar orduusnda Ferhat meija ve sonradan giren Alper dışında hırs yapan kimse yoktu
Yine balice gelirsek adama sen top getireceksin sağdan soldan bogacaksin rakibi atamazsa o zaman ok derim maçta topu topu 1 2 pozisyon geliyor adamda yüzde yüz hepsini gol uapacajk hali yok icardi dahi goller kaciriyorsa o kadar yuklenmek anlamsız
Ama kuwas resmen sabite ediyor dün canlı sahidiyim
Bajic konusunda haklısın Sivas maçında alt tribünden çok yakından izledim. adam o kadar yalnız kalıyor ki hucumda tek kişi çıkıyoruz gelen giden olmayınca rakip defansın arasında top tutamıyor iki üç kişi biniyor kafasına Faruk konusuna deginmiş tim daha önce defansif olarak yeterli ama ofansa katkısı yok. Hiç bir hücumda bindirme yok beğenmediğimiz hayrullah dağa taşa topu atsada bindirme yapıyor mesela. Bir kez daha tekrarlıyorum sergio ve boja sainzde inanılmaz düşüş var onların acil toparlanması lazım. Hatta daha ileri gidiyorum perez siz defans bana daha çok güven verdi.